Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Composed Professionals Loud Academy
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 21.1
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Bremansu probeert de bal aan de voet te houden. Quainoo rent richting de bal. Bremansu maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bremansu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

7e minuut.
Wilson probeert naar een medespeler te passen. Sam is nu in balbezit. Sam probeert naar een medespeler te passen. Aiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiz schiet op doel. Sannie bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Composed Professionals - Loud Academy 0:1

12e minuut.
Sam kan de bal niet met de borst controleren. Sam passt de bal met de wreef. Quedraogo is nu in balbezit. Aiz verovert de bal door een tackle van achteren. Aiz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Tutu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutu geeft een lange en hoge pass. Bekoe rent richting de bal. Obeng-Darko verovert de bal door een tackle van achteren. Obeng-Darko geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aiz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Quedraogo rent richting de bal. Sam onderschept slim de pass. Gaisie is nu in balbezit. Sam verovert de bal door een tackle van achteren. Sam geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Taylor kan de bal niet met de borst controleren. Ahmed rent richting de bal. Taylor met een sublieme pass. Aiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Composed Professionals 66%, Loud Academy 34%.
Composed Professionals - Loud Academy 0:1

59e minuut.
Taylor speelt de bal door. Boateng bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiz verovert de bal door een tackle van achteren. Aiz schiet op doel. Sannie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Composed Professionals - Loud Academy 0:2

63e minuut.
Quainoo speelt de bal door. Sam is nu in balbezit. Sam met een sublieme pass. Aiz rent richting de bal. Aiz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Aiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaisie geeft de bal voor. Dissramah kopt de bal weg. Ahmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmed schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Composed Professionals 74%, Loud Academy 26%.
Composed Professionals - Loud Academy 0:2