Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moving Horses Urgent United
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 19.5
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Nafiu geeft de bal voor. Daar is Asare, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alolo rent richting de bal. Pare verovert de bal door een tackle van achteren. Pare draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Bonsu is nu in balbezit. Bonsu geeft een lange en hoge pass. Adarkwa is nu in balbezit. Adolfo rent richting de bal. Adolfo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moving Horses - Urgent United 0:1

20e minuut.
Alolo rent richting de bal. Alolo met een sublieme pass. Asare speelt de bal door. Allan bereikt de bal nog maar net als eerste. Allan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Awudu geeft de bal voor. Pare is nu in balbezit. Pare passt de bal met de wreef. Allan rent richting de bal. Allan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Adolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Adolfo probeert naar een medespeler te passen. Adarkwa rent richting de bal. Adarkwa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moving Horses - Urgent United 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moving Horses 49%, Urgent United 51%.
Moving Horses - Urgent United 0:2

55e minuut.
Nanka-Bruce speelt de bal door. Allan rent richting de bal. Allan draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Mensah de bal. Nanka-Bruce geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Adolfo rent richting de bal. Adolfo passt de bal in één keer door. Adarkwa is nu in balbezit. Adarkwa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moving Horses - Urgent United 0:3

68e minuut.
Allan is nu in balbezit. Allan passt de bal zonder na te denken. Pare is nu in balbezit. Allan is nu in balbezit. Allan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Alolo met een sublieme pass. Klungelig pakt Asare de bal. Alolo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Alolo krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Mumuni geeft een lange en hoge pass. Quartey heeft problemen om de bal te vangen. Adarkwa is nu in balbezit. Adarkwa draait met de bal, schiet en ... Ketewa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Moving Horses - Urgent United 0:4

85e minuut.
Adarkwa probeert naar een medespeler te passen. Mumuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mumuni passt de bal in één keer door. Adolfo is nu in balbezit. Adolfo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Darkeh geeft een hoge lob. Pare rent richting de bal. Pare passt de bal in één keer door. Allan rent richting de bal. Allan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moving Horses - Urgent United 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moving Horses 53%, Urgent United 47%.
Moving Horses - Urgent United 1:4