Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enduring Dolls Bizarre Crew
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.5
hopeless Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


17e minuut.
Owusu met een sublieme pass. Arthur bereikt de bal nog maar net als eerste. Arthur geeft een lange en hoge pass. Mofat kopt de bal weg. Kwesi bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Klungelig pakt Owusu de bal. Kwesi verovert de bal door een tackle van achteren. Arthur legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kwesi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Egyir neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Enduring Dolls - Bizarre Crew 1:0

24e minuut.
Weah bereikt de bal nog maar net als eerste. Dauda rent richting de bal. Met opzet legt Weah zijn tegenspeler op de grond. Weah is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

26e minuut.
Daar is Dauda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dauda passt de bal zonder na te denken. Tanko rent richting de bal. Tanko geeft een lange en hoge pass. Kwesi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Dauda is nu in balbezit. Dauda passt de bal zonder na te denken. Kwesi is nu in balbezit. Kwesi draait met de bal, schiet en ... Yacub werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Bawa is nu in balbezit. Bawa speelt de bal door. Brenya met een sublieme pass. Kwesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwesi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Mofat rent richting de bal. Wemah onderschept slim de pass. Wemah geeft een lange en hoge pass. Daar is Aidoo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aidoo haalt uit met een fantastische trap. Padmore bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Enduring Dolls - Bizarre Crew 1:1

43e minuut.
Egyir rent richting de bal. Coleman onderschept slim de pass. Coleman speelt de bal door. Klungelig pakt Aidoo de bal. Aidoo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enduring Dolls 40%, Bizarre Crew 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Enduring Dolls - Bizarre Crew 1:1

59e minuut.
Dauda heeft problemen om de bal te vangen. Edusei is nu in balbezit. Dauda rent richting de bal. Edusei verovert de bal door een tackle van achteren. Edusei geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Egyir met een sublieme pass. Adu-Poku rent richting de bal. Adu-Poku passt de bal in één keer door. Kwesi is nu in balbezit. Kwesi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Adamu rent richting de bal. Adamu geeft de bal voor. Owusu rent richting de bal. Aidoo is nu in balbezit. Aidoo draait met de bal, schiet en ... Padmore probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Owusu passt de bal in één keer door. Edusei is nu in balbezit. Edusei passt de bal in één keer door. Aidoo rent richting de bal. Aidoo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enduring Dolls 40%, Bizarre Crew 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Enduring Dolls - Bizarre Crew 1:1