Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stirring Monkeys Enduring Dolls
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 15.2
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Dauda is nu in balbezit. Dauda speelt de bal door. Shearer rent richting de bal. Boye verovert de bal door een tackle van achteren. Boye haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Tanko kopt de bal weg. Sannie kan de bal niet met de borst controleren. Egyir met een sublieme pass. Boye rent richting de bal. Boye draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Stirring Monkeys - Enduring Dolls 0:1

31e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ansong niet meer kan verder spelen. Dadzie komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Egyir is nu in balbezit. Egyir passt de bal zonder na te denken. Boye rent richting de bal. Boye schiet op doel. Na een snelle pass probeert Yaya de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stirring Monkeys 43%, Enduring Dolls 57%.
Stirring Monkeys - Enduring Dolls 0:1

49e minuut.
Klungelig pakt Samir de bal. Boye rent richting de bal. Yaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Boye onderschept slim de pass. Boye schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Adu-Poku rent richting de bal. Adu-Poku speelt de bal door. Aboste probeert de bal aan de voet te houden. Egyir bereikt de bal nog maar net als eerste. Egyir draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Dadzie trapt de bal weg van het doel. Inworp. Mofat met een snelle inworp. Adu-Poku bereikt de bal nog maar net als eerste. Adu-Poku passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Aboste kopt de bal weg. Daar is Sam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwadwo begaat een overtreding. Sam wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sam kan niet meer verder spelen. Mumuni komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Shaibu verovert de bal door een tackle van achteren. Shaibu probeert naar een medespeler te passen. Kwadwo is nu in balbezit. Kwadwo schiet op doel. Padmore werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stirring Monkeys - Enduring Dolls 1:1

73e minuut.
Adamu geeft de bal voor. Boadu kopt de bal weg. Daar is Adiyah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwadwo is nu in balbezit. Kwadwo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Tanko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shearer. Tanko raakt geblesseerd tijdens het duel. Tanko met een snel genomen vrije trap. Boadu probeert de bal met de borst te controleren. Mofat bereikt de bal nog maar net als eerste. Mofat passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Lawome bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Tanko met de inworp. Dauda rent richting de bal. Dauda geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stirring Monkeys 62%, Enduring Dolls 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stirring Monkeys - Enduring Dolls 1:1