Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stirring Monkeys Enormous Dogs
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.9
hopeless Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Samir onderschept slim de pass. Samir geeft een lange en hoge pass. Bonus bereikt de bal nog maar net als eerste. Adiyah onderschept slim de pass. Adiyah haalt uit met een fantastische trap. Addo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Aboste onderschept slim de pass. Husein verovert de bal door een tackle van achteren. Orlando rent richting de bal. Daar is Orlando, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orlando draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Awule Quaye speelt de bal door. Gorleku is nu in balbezit. Kwadwo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kwadwo krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Gorleku verovert de bal door een tackle van achteren. Adiyah onderschept slim de pass. Adiyah passt de bal met de wreef. Kwadwo is nu in balbezit. Kwadwo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Gorleku is nu in balbezit. Aboste verovert de bal door een tackle van achteren. Aboste probeert naar een medespeler te passen. Adiyah is nu in balbezit. Adiyah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Daar is Boadu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orlando verovert de bal door een tackle van achteren. Orlando probeert naar een medespeler te passen. Awule Quaye rent richting de bal. Awule Quaye draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stirring Monkeys 46%, Enormous Dogs 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stirring Monkeys - Enormous Dogs 0:0

52e minuut.
Gorleku is nu in balbezit. Aboste verovert de bal door een tackle van achteren. Orlando verovert de bal door een tackle van achteren. Orlando schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stirring Monkeys - Enormous Dogs 0:1

55e minuut.
Addae is nu in balbezit. Shearer onderschept slim de pass. Shearer speelt de bal door. Orlando rent richting de bal. Orlando haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Yaya met een harde bal richting middenveld. Gorleku kopt de bal weg. Awule Quaye speelt de bal door. Daar is Orlando, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orlando haalt uit met een fantastische trap. Ansong bokst de bal weg.

77e minuut.
Addo probeert naar een medespeler te passen. Awule Quaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Sannie maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sannie naar de kleedkamers voor een vroege douche.

80e minuut.
Aboste onderschept slim de pass. Aboste geeft een lange en hoge pass. Allotey kopt de bal weg. Awule Quaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Awule Quaye schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Boadu rent richting de bal. Gorleku speelt de bal door. Awule Quaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlando is nu in balbezit. Orlando draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stirring Monkeys - Enormous Dogs 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stirring Monkeys 74%, Enormous Dogs 26%.
Stirring Monkeys - Enormous Dogs 0:2