Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enduring Dolls Urgent United
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Peace is nu in balbezit. Peace geeft de bal voor. Wemah rent richting de bal. Adarkwa verovert de bal door een tackle van achteren. Adarkwa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Klungelig pakt Allotey de bal. Atem rent richting de bal. Atem met een sublieme pass. Kwesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwesi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Simons rent richting de bal. Simons passt de bal met de wreef. Adarkwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Adolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Adolfo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Nafiu probeert naar een medespeler te passen. Adarkwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Atem rent richting de bal. Adarkwa verovert de bal door een tackle van achteren. Adarkwa haalt uit met een fantastische trap. Padmore probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Enduring Dolls - Urgent United 0:1

27e minuut.
Alolo passt de bal in één keer door. Mofat rent richting de bal. Mofat probeert naar een medespeler te passen. Kwesi is nu in balbezit. Kwesi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Mensah speelt de bal door. Alolo probeert naar een medespeler te passen. Adarkwa rent richting de bal. Adarkwa draait met de bal, schiet en ... Padmore maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enduring Dolls - Urgent United 0:2

42e minuut.
Inworp. Harrison met een snelle inworp. Allotey rent richting de bal. Adolfo verovert de bal door een tackle van achteren. Adolfo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enduring Dolls 52%, Urgent United 48%.
Enduring Dolls - Urgent United 0:2

46e minuut.
Mofat met de inworp. Atem rent richting de bal. Adolfo met een sublieme pass. Kwesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwesi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Inworp. Simons met een snelle inworp. Adolfo speelt de bal door. Nafiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nafiu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Nafiu speelt de bal door. Harrison is nu in balbezit. Harrison met een sublieme pass. Adarkwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Adarkwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Enduring Dolls - Urgent United 0:3

77e minuut.
Bonsu geeft de bal voor. Inworp. Mofat met de inworp. Egyir rent richting de bal. Egyir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Sam geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Simons zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adolfo is nu in balbezit. Adolfo geeft een lange en hoge pass. Padmore bokst de bal weg. Adarkwa rent richting de bal. Adarkwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Enduring Dolls - Urgent United 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enduring Dolls 56%, Urgent United 44%.
Enduring Dolls - Urgent United 0:4