Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Academy Dirty Hawks
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Tetteh onderschept slim de pass. Tetteh passt de bal met de wreef. Asajile rent richting de bal. Kwadwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwadwo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Bani onderschept slim de pass. Bani passt de bal zonder na te denken. Mofat bereikt de bal nog maar net als eerste. Akuffo verovert de bal door een tackle van achteren. Akuffo probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Manu passt de bal met de wreef. Boadi rent richting de bal. Boadi speelt de bal door. Mofat is nu in balbezit. Mofat schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Academy - Dirty Hawks 0:1

32e minuut.
Nkrumah rent richting de bal. Kwadwo verovert de bal door een tackle van achteren. Kwadwo speelt de bal door. Asajile bereikt de bal nog maar net als eerste. Asajile draait met de bal, schiet en ... Gorleku probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Nkrumah bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwadwo onderschept slim de pass. Ayitey bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwadwo verovert de bal door een tackle van achteren. Kwadwo geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Dwomoh rent richting de bal. Boadi is nu in balbezit. Dwomoh schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dwomoh krijgt een gele kaart. Boadi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Academy 52%, Dirty Hawks 48%.
FC Academy - Dirty Hawks 0:1

48e minuut.
Ayitey controleert de bal met de borst. Mintah rent richting de bal. Ayitey begaat een overtreding. Mintah raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mintah kan niet meer verder spelen. Boadi komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Asajile bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwadwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Asajile rent richting de bal. Asajile draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Taylor de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kwadwo speelt de bal door. Asajile heeft problemen om de bal te vangen. Asajile haalt uit met een fantastische trap. Taylor probeert de bal aan de voet te houden. Gorleku probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Academy - Dirty Hawks 1:1

67e minuut.
Tetteh bereikt de bal nog maar net als eerste. Baoakye is nu in balbezit. Tetteh is nu in balbezit. Baoakye onderschept slim de pass. Baoakye geeft een lange en hoge pass. Appiah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Academy 46%, Dirty Hawks 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Academy - Dirty Hawks 1:1