Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grubby Birds Enchanting Rovers
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Sakora rent richting de bal. Sakora geeft een hoge lob. Boakye kopt de bal weg. Kluvi rent richting de bal. Kluvi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Dodzie rent richting de bal. Asamoah rent richting de bal. Asamoah geeft een hoge lob. Pappoe rent richting de bal. Pappoe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Kluvi kopt de bal weg. Boakye rent richting de bal. Amoah is nu in balbezit. Boakye verovert de bal door een tackle van achteren. Boakye haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Koomson trapt de bal weg. Nyasugbor kopt de bal weg. Shearer controleert de bal met de borst. Pappoe is nu in balbezit. Pappoe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Amoah speelt de bal door. Ampadu-Nyarko is nu in balbezit. Arthur tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arthur krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Amoah heeft problemen om de bal te vangen. Kluvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluvi met een sublieme pass. Daar is Boakye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boakye haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Attakora-Gyama geeft een lange en hoge pass. Amoah bereikt de bal nog maar net als eerste. Amoah probeert naar een medespeler te passen. Nyasugbor rent richting de bal. Nyasugbor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grubby Birds 42%, Enchanting Rovers 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grubby Birds - Enchanting Rovers 0:0

47e minuut.
Boakye onderschept slim de pass. Inkoom rent richting de bal. Boakye onderschept slim de pass. Boakye haalt uit met een fantastische trap. Musah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubby Birds - Enchanting Rovers 0:1

57e minuut.
Attakora-Gyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Attakora-Gyama passt de bal met de wreef. Koomson rent richting de bal. Boakye onderschept slim de pass. Boakye schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Sakora met een snelle inworp. Kluvi rent richting de bal. Boakye is nu in balbezit. Boakye haalt uit met een fantastische trap. Musah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubby Birds - Enchanting Rovers 0:2

84e minuut.
Arthur passt de bal in één keer door. Nyasugbor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyasugbor passt de bal in één keer door. Pappoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Pappoe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Inkoom geeft een hoge lob. Inworp. Foley met een snelle inworp. Boakye bereikt de bal nog maar net als eerste. Boakye draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grubby Birds - Enchanting Rovers 0:3

89e minuut.
Shearer geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ampadu-Nyarko met de inworp. Nyasugbor rent richting de bal. Nyasugbor draait met de bal, schiet en ... Agbo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grubby Birds 56%, Enchanting Rovers 44%.
Grubby Birds - Enchanting Rovers 0:3