Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Epic Cats Shameless City
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Alhassan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Acheampong bereikt de bal nog maar net als eerste. Acheampong geeft een lange en hoge pass. Vardis is nu in balbezit. Vardis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

25e minuut.
Prempeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ampofo onderschept slim de pass. Ampofo speelt de bal door. Vardis rent richting de bal. Vardis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Epic Cats - Shameless City 0:1

30e minuut.
Acheampong kopt de bal weg. Vardis is nu in balbezit. Iddi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iddi krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Isaaka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alolo rent richting de bal. Alolo speelt de bal door. Osei-Antwi rent richting de bal. Osei-Antwi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Yeboah is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alhassan. Yeboah raakt geblesseerd tijdens het duel. Acheampong zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Adjovu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vardis is nu in balbezit. Vardis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Epic Cats 57%, Shameless City 43%.
Epic Cats - Shameless City 0:1

60e minuut.
Ampofo bereikt de bal nog maar net als eerste. Prempeh rent richting de bal. Prempeh speelt de bal door. Vardis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Alolo passt de bal in één keer door. Mills rent richting de bal. Mills probeert naar een medespeler te passen. Osei-Antwi bereikt de bal nog maar net als eerste. Osei-Antwi draait met de bal, schiet en ... Odametey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Epic Cats 35%, Shameless City 65%.
Epic Cats - Shameless City 0:1