Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enchanting Rovers Sharp Bulldogs
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Boakye passt de bal met de wreef. Ofei bereikt de bal nog maar net als eerste. Ofei geeft de bal voor. Boakye is nu in balbezit. Boakye draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Adamu speelt de bal door. Boakye is nu in balbezit. Ofei begaat een overtreding. Ofei krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Ofei onderschept slim de pass. Ofei passt de bal zonder na te denken. Boakye bereikt de bal nog maar net als eerste. Boakye draait met de bal, schiet en ... Kwofie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enchanting Rovers - Sharp Bulldogs 1:0

25e minuut.
Foley raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kwame-Awuku komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Yardly bereikt de bal nog maar net als eerste. Dushie verovert de bal door een tackle van achteren. Dushie met een sublieme pass. Boakye rent richting de bal. Boakye schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Kwame-Awuku verovert de bal door een tackle van achteren. Dushie bereikt de bal nog maar net als eerste. Acheampong rent richting de bal. Dushie onderschept slim de pass. Dushie geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ofei bereikt de bal nog maar net als eerste. Ofei speelt de bal door. Bremansu rent richting de bal. Dissramah rent richting de bal. Dissramah draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enchanting Rovers 61%, Sharp Bulldogs 39%.
Enchanting Rovers - Sharp Bulldogs 1:0

51e minuut.
Brenya onderschept slim de pass. Brenya met een sublieme pass. Dissramah rent richting de bal. Dissramah haalt uit met een fantastische trap. Agbo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Eshun bereikt de bal nog maar net als eerste. Boakye verovert de bal door een tackle van achteren. Dushie rent richting de bal. Dushie draait met de bal, schiet en ... Bonus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enchanting Rovers - Sharp Bulldogs 2:0

76e minuut.
Daar is Attakora-Gyama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Attakora-Gyama met een sublieme pass. Boakye rent richting de bal. Dushie rent richting de bal. Dushie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Enchanting Rovers - Sharp Bulldogs 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enchanting Rovers 45%, Sharp Bulldogs 55%.
Enchanting Rovers - Sharp Bulldogs 3:0