Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Revolting Maulers Sharp Rovers
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.9
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Andoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Amin rent richting de bal. Addy is nu in balbezit. Pare is nu in balbezit. Pare schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Zeid verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Pappoe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pare heeft problemen om de bal te vangen. Pare geeft de bal voor. Tafler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Otoo heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Revolting Maulers - Sharp Rovers 1:0

41e minuut.
Amin is nu in balbezit. Addy rent richting de bal. Addy met een sublieme pass. Otoo rent richting de bal. Otoo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Revolting Maulers - Sharp Rovers 2:0

45e minuut.
Dissramah verovert de bal door een tackle van achteren. Sani bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dissramah. Dissramah krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Revolting Maulers 41%, Sharp Rovers 59%.
Revolting Maulers - Sharp Rovers 2:0

56e minuut.
Baffour kopt de bal weg. Andoh controleert de bal met de borst. Andoh haalt uit met een fantastische trap. Seidu bereikt de bal nog maar net als eerste. Seidu draait met de bal, schiet en ... Yardly probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Pare probeert naar een medespeler te passen. Otoo is nu in balbezit. Kofi rent richting de bal. Otoo onderschept slim de pass. Otoo haalt uit met een fantastische trap. Tafler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Pare rent richting de bal. Otoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pare rent richting de bal. Otoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Otoo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Pare raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mohammed komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Pappoe rent richting de bal. Pappoe probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Mohammed de bal onder controle te krijgen. Otoo rent richting de bal. Otoo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Revolting Maulers 51%, Sharp Rovers 49%.
Revolting Maulers - Sharp Rovers 2:0