Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gold Olympics Rude Shrews
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten average
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Helegbe geeft een hoge lob. Bediako kopt de bal weg. Chesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Chesco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gold Olympics - Rude Shrews 1:0

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Adu-Poku geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sowatei rent richting de bal. Bediako rent richting de bal. Bediako haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gold Olympics - Rude Shrews 2:0

22e minuut.
Aboste onderschept slim de pass. Aboste probeert naar een medespeler te passen. Ofori is nu in balbezit. Ofori haalt uit met een fantastische trap. Chipsah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gold Olympics - Rude Shrews 2:1

29e minuut.
Chesco haalt uit met een fantastische trap. Nkrumah speelt de bal door. Ofori is nu in balbezit. Ofori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gold Olympics - Rude Shrews 2:2

32e minuut.
Korlie geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Baffoe de bal. Aboste rent richting de bal. Ofori rent richting de bal. Ofori haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Boadi kopt de bal weg. Baffoe heeft problemen om de bal te vangen. Aboste is nu in balbezit. Ofori bereikt de bal nog maar net als eerste. Ofori draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gold Olympics 47%, Rude Shrews 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gold Olympics - Rude Shrews 2:2

48e minuut.
Bediako bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanyi is nu in balbezit. Bediako verovert de bal door een tackle van achteren. Bediako draait met de bal, schiet en ... Nkrumah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gold Olympics - Rude Shrews 3:2

83e minuut.
Korlie geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ainoo met de inworp. Aboste rent richting de bal. Aboste haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gold Olympics 59%, Rude Shrews 41%.
Gold Olympics - Rude Shrews 3:2