Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sharp Rovers Fluffy Maulers
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Lamine raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kofi komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Addo probeert de bal aan de voet te houden. Schandorf is nu in balbezit. Schandorf speelt de bal door. Adjassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Adjassa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Amin rent richting de bal. Ampiah onderschept slim de pass. Ampiah probeert naar een medespeler te passen. Adjassa is nu in balbezit. Adjassa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ketewa rent richting de bal. Agyabeng rent richting de bal. Agyabeng passt de bal met de wreef. Adjassa is nu in balbezit. Adjassa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Rovers - Fluffy Maulers 0:1

32e minuut.
Mutala rent richting de bal. Mutala geeft een hoge lob. Inworp. Agyabeng met een snelle inworp. Schandorf geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Addo geeft de bal voor. Dissramah rent richting de bal. Odjija-Ofoe schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Odjija-Ofoe krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharp Rovers 60%, Fluffy Maulers 40%.
Sharp Rovers - Fluffy Maulers 0:1

46e minuut.
Andoh passt de bal zonder na te denken. Seidu rent richting de bal. Seidu passt de bal in één keer door. Andoh is nu in balbezit. Andoh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Ketewa speelt de bal door. Addo is nu in balbezit. Addo probeert naar een medespeler te passen. Dissramah is nu in balbezit. Dissramah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Kofi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Seidu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seidu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dissramah de bal. Dissramah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Adjassa verovert de bal door een tackle van achteren. Schandorf rent richting de bal. Schandorf passt de bal in één keer door. Adjassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Adjassa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Schandorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Adjassa is nu in balbezit. Mutala is nu in balbezit. Adjassa onderschept slim de pass. Adjassa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharp Rovers 51%, Fluffy Maulers 49%.
Sharp Rovers - Fluffy Maulers 0:1