Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Incensed Runners Outlandish Forest
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Yahaya met een harde bal richting middenveld. Abbah kopt de bal weg. Wahab rent richting de bal. Anobaah is nu in balbezit. Anobaah draait met de bal, schiet en ... Addo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Hagan probeert naar een medespeler te passen. Marfo heeft problemen om de bal te vangen. Marfo passt de bal in één keer door. Anobaah is nu in balbezit. Anobaah haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

20e minuut.
Samson probeert naar een medespeler te passen. Annan rent richting de bal. Annan met een sublieme pass. Abbah heeft problemen om de bal te vangen. Abbah draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Paakuna passt de bal met de wreef. Mofat bereikt de bal nog maar net als eerste. Mofat met een sublieme pass. Gawu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawu haalt uit met een fantastische trap. Siaw kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Marfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mofat onderschept slim de pass. Mofat passt de bal zonder na te denken. Gawu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Otoo probeert naar een medespeler te passen. Anobaah is nu in balbezit. Hagan rent richting de bal. Anobaah verovert de bal door een tackle van achteren. Anobaah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Incensed Runners - Outlandish Forest 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Incensed Runners 44%, Outlandish Forest 56%.
Incensed Runners - Outlandish Forest 1:0

80e minuut.
Marfo geeft een hoge lob. Ampofo kopt de bal weg. Annan met een sublieme pass. Abbah bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Incensed Runners - Outlandish Forest 2:0

85e minuut.
Beteh passt de bal met de wreef. Mofat bereikt de bal nog maar net als eerste. Mofat passt de bal met de wreef. Gawu is nu in balbezit. Gawu haalt uit met een fantastische trap. Siaw bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Incensed Runners 53%, Outlandish Forest 47%.
Incensed Runners - Outlandish Forest 2:0