Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KINGSHOW FC 胜利AC米兰
jzzl532jg Tactiek szq520zq
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
19 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
48.5 gemiddelde waardering 36.5
good Schieten solid
solid Passen average
solid Verdedigen adequate


8e minuut.
Jiade verovert de bal door een tackle van achteren. Jiade geeft de bal voor. Topór rent richting de bal. Topór haalt uit met een fantastische trap. Ratinho probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Weijian rent richting de bal. Handza onderschept slim de pass. Handza geeft een hoge lob. Lingyun is nu in balbezit. Lingyun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KINGSHOW FC - 胜利AC米兰 0:1

18e minuut.
Topór geeft een lange en hoge pass. Weijian kopt de bal weg. Łachacz is nu in balbezit. Łachacz draait met de bal, schiet en ... Ratinho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KINGSHOW FC - 胜利AC米兰 1:1

20e minuut.
Vasko geeft de bal voor. Baojiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lingyun is nu in balbezit. Lingyun schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Kuler rent richting de bal. Kuler geeft een hoge lob. Weijian bereikt de bal nog maar net als eerste. Weijian schiet op doel. Ratinho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KINGSHOW FC - 胜利AC米兰 2:1

26e minuut.
Baojiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Topór speelt de bal door. Marmolejo Martínez heeft problemen om de bal te vangen. Marmolejo Martínez geeft een lange en hoge pass. Topór rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Topór zal de hoekschop nemen. Łachacz heeft problemen om de bal te vangen. Liben met een sublieme pass. Weijian rent richting de bal. Weijian haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Vasko heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
KINGSHOW FC - 胜利AC米兰 3:1

28e minuut.
Krzymowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzymowski passt de bal met de wreef. Weijian rent richting de bal. Weijian haalt uit met een fantastische trap. Ratinho probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Łachacz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Sz. Kovács kopt de bal weg. Kuler probeert de bal met de borst te controleren. Vasko geeft de bal voor. Lingyun rent richting de bal. Lingyun haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Lenta onderschept slim de pass. Lenta geeft een lange en hoge pass. Lingyun is nu in balbezit. Lingyun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KINGSHOW FC - 胜利AC米兰 3:2

40e minuut.
Kuler geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gładki de bal. Liben is nu in balbezit. Weijian rent richting de bal. Weijian schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Virransaari passt de bal in één keer door. Marmolejo Martínez is nu in balbezit. Marmolejo Martínez geeft een hoge lob. Weijian is nu in balbezit. Weijian schiet op doel. Ratinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KINGSHOW FC 32%, 胜利AC米兰 68%.
KINGSHOW FC - 胜利AC米兰 3:2

47e minuut.
Punsch maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Lenta de bal. Sz. Kovács rent richting de bal. Lingyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lingyun draait met de bal, schiet en ... Guozhang bokst de bal weg.

49e minuut.
Topór met een snelle inworp. Liben met een sublieme pass. Vasko rent richting de bal. Weijian verovert de bal door een tackle van achteren. Weijian draait met de bal, schiet en ... Ratinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Łachacz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Daar is Handza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liben rent richting de bal. Liben passt de bal in één keer door. Weijian rent richting de bal. Weijian schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KINGSHOW FC - 胜利AC米兰 4:2

63e minuut.
`Eagle` Ying bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Liben de bal. Liben geeft een hoge lob. Łachacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łachacz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KINGSHOW FC - 胜利AC米兰 5:2

65e minuut.
Krzymowski speelt de bal door. Ghinescu is nu in balbezit. Met opzet legt `Eagle` Ying zijn tegenspeler op de grond. `Eagle` Ying krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Topór geeft een hoge lob. Krzymowski heeft problemen om de bal te vangen. Liben geeft de bal voor. Łachacz krijgt zijn hoofd ertegen. Ratinho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KINGSHOW FC - 胜利AC米兰 6:2

73e minuut.
Virransaari heeft problemen om de bal te vangen. Lingyun onderschept slim de pass. Lingyun met een sublieme pass. Baojiang rent richting de bal. Baojiang schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KINGSHOW FC - 胜利AC米兰 6:3

85e minuut.
Virransaari is nu in balbezit. Virransaari geeft de bal voor. Lingyun controleert de bal met de borst. Lingyun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KINGSHOW FC - 胜利AC米兰 6:4

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sarris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. `Eagle` Ying bereikt de bal nog maar net als eerste. Sz. Kovács is nu in balbezit. Sz. Kovács draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KINGSHOW FC 27%, 胜利AC米兰 73%.
KINGSHOW FC - 胜利AC米兰 6:4