Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
浪子不回头 乌托邦
浪子-A Tactiek 无节操
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.4 gemiddelde waardering 51.1
matig Schieten zeer goed
zwak Passen goed
goed Verdedigen solide


5e minuut.
Inworp. Quevedo García met de inworp. Kabała geeft een lange en hoge pass. Valdomino rent richting de bal. Valdomino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
浪子不回头 - 乌托邦 0:1

8e minuut.
Guoxiang verovert de bal door een tackle van achteren. Quevedo García verovert de bal door een tackle van achteren. Quevedo García geeft de bal voor. Valdomino rent richting de bal. Valdomino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Jingwei passt de bal in één keer door. Caihua is nu in balbezit. Caihua speelt de bal door. Cangyan rent richting de bal. Cangyan haalt uit met een fantastische trap. Xiaolun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Junping is nu in balbezit. Caihua bereikt de bal nog maar net als eerste. Caihua passt de bal in één keer door. Cangyan is nu in balbezit. Cangyan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Xiaolun bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Seghers onderschept slim de pass. Seghers geeft de bal voor. Klungelig pakt Yunhe de bal. Valdomino is nu in balbezit. Valdomino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
van der Tol speelt de bal door. Kabała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabała geeft een hoge lob. Valdomino is nu in balbezit. Valdomino schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
浪子不回头 - 乌托邦 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 浪子不回头 60%, 乌托邦 40%.
浪子不回头 - 乌托邦 0:2

57e minuut.
Seghers is nu in balbezit. Seghers geeft een lange en hoge pass. Valdomino bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdomino haalt uit met een fantastische trap. Manshu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
浪子不回头 - 乌托邦 0:3

68e minuut.
van der Tol geeft een lange en hoge pass. Quevedo García kopt de bal weg. Yunhe heeft problemen om de bal te vangen. Valdomino onderschept slim de pass. Valdomino haalt uit met een fantastische trap. Manshu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
van der Tol kopt de bal weg. Kabała bereikt de bal nog maar net als eerste. Huajian verovert de bal door een tackle van achteren. Valdomino onderschept slim de pass. Valdomino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 浪子不回头 51%, 乌托邦 49%.
浪子不回头 - 乌托邦 0:3