Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
河南省中土队 Changduan United
声东击西 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
22% Spel op eigen helft 78%
41 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 17.7
good Schieten weak
good Passen unsatisfactory
solid Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Dongcheng passt de bal in één keer door. Shulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rein is nu in balbezit. Rein draait met de bal, schiet en ... Ismail probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
河南省中土队 - Changduan United 1:0

4e minuut.
Dongcheng bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dongdong. Dongcheng is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zhicheng zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rein probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Xueshan rent richting de bal. Xueshan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Miao passt de bal met de wreef. Xueshan is nu in balbezit. Xueshan passt de bal met de wreef. Daar is Dongcheng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dongcheng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Wiercioch passt de bal met de wreef. Daar is Gravgaard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gravgaard probeert naar een medespeler te passen. Xueshan rent richting de bal. Xueshan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
河南省中土队 - Changduan United 2:0

8e minuut.
Jiayou passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Junlin de bal. Junlin speelt de bal door. Xueshan is nu in balbezit. Xueshan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
河南省中土队 - Changduan United 3:0

12e minuut.
Ismail met een harde bal richting middenveld. Gravgaard kopt de bal weg. Baoliang heeft problemen om de bal te vangen. Xueshan is nu in balbezit. Xueshan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
河南省中土队 - Changduan United 4:0

17e minuut.
Wiercioch onderschept slim de pass. Wiercioch probeert naar een medespeler te passen. Xueshan rent richting de bal. Xueshan draait met de bal, schiet en ... Ismail werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
河南省中土队 - Changduan United 5:0

19e minuut.
Daar is Junlin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dongcheng onderschept slim de pass. Dongcheng met een sublieme pass. Xueshan rent richting de bal. Xueshan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
河南省中土队 - Changduan United 6:0

28e minuut.
Miao is nu in balbezit. Miao geeft een lange en hoge pass. Guangdong heeft problemen om de bal te vangen. Rein bereikt de bal nog maar net als eerste. Rein haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

29e minuut.
Miao probeert naar een medespeler te passen. Enze is nu in balbezit. Dongcheng onderschept slim de pass. Dongcheng geeft een hoge lob. Xueshan krijgt zijn hoofd ertegen. Ismail verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Doeltrap. Tinglong trapt de bal weg van het doel. Miao kopt de bal weg. Xueshan is nu in balbezit. Xueshan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Wiercioch met een sublieme pass. Rein is nu in balbezit. Daar is Rein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rein draait met de bal, schiet en ... Guangdong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gravgaard neemt de hoekschop. Xueshan springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Gravgaard onderschept slim de pass. Gravgaard met een sublieme pass. Dongcheng speelt de bal door. Rein bereikt de bal nog maar net als eerste. Rein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
河南省中土队 - Changduan United 7:0

40e minuut.
Miao speelt de bal door. Xueshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rein bereikt de bal nog maar net als eerste. Rein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
河南省中土队 - Changduan United 8:0

42e minuut.
Baoliang heeft problemen om de bal te vangen. Baoliang passt de bal zonder na te denken. Rein rent richting de bal. Rein haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Shulin rent richting de bal. Shulin geeft een hoge lob. Susanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Susanni geeft de bal voor. Rein geeft een hoge lob. Ismail probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 河南省中土队 21%, Changduan United 79%.
河南省中土队 - Changduan United 8:0

46e minuut.
Dongdong rent richting de bal. Dongcheng verovert de bal door een tackle van achteren. Dongcheng passt de bal zonder na te denken. Xueshan is nu in balbezit. Xueshan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miao met een snelle inworp. Rein speelt de bal door. Wiercioch is nu in balbezit. Wiercioch probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Junlin speelt de bal door. Wiercioch rent richting de bal. Wiercioch passt de bal met de wreef. Rein geeft de bal voor. Dongcheng krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Ismail trapt de bal weg. Miao kopt de bal weg. Xueshan rent richting de bal. Xueshan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Peiting kopt de bal weg. Miao kan de bal niet met de borst controleren. Rein speelt de bal door. Xueshan rent richting de bal. Xueshan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Tinglong met een harde bal richting middenveld. Rein kopt de bal weg. Klungelig pakt Guangdong de bal. Xueshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xueshan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Guangdong kopt de bal weg. Shulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Shulin geeft een hoge lob. Rein is nu in balbezit. Rein geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Junlin is nu in balbezit. Xueshan verovert de bal door een tackle van achteren. Guangdong legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Xueshan raakt geblesseerd tijdens het duel. Dongcheng kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
河南省中土队 - Changduan United 9:0

69e minuut.
Guanyong bereikt de bal nog maar net als eerste. Rein bereikt de bal nog maar net als eerste. Rein passt de bal zonder na te denken. Xueshan is nu in balbezit. Xueshan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
河南省中土队 - Changduan United 10:0

73e minuut.
Gravgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravgaard geeft een lange en hoge pass. Daar is Tinglong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xueshan is nu in balbezit. Xueshan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Susanni is nu in balbezit. Susanni geeft een lange en hoge pass. Guangdong heeft problemen om de bal te vangen. Xueshan rent richting de bal. Xueshan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
河南省中土队 - Changduan United 11:0

81e minuut.
Ismail trapt de bal weg van het doel. Gravgaard speelt de bal door. Tinglong rent richting de bal. Xueshan onderschept slim de pass. Xueshan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Rein passt de bal zonder na te denken. Jiayou is nu in balbezit. Falcioni begaat een overtreding. Falcioni krijgt een gele kaart. Jiayou raakt geblesseerd tijdens het duel. Baoliang wilt de vrije trap nemen. Zhicheng probeert de bal met de borst te controleren.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 河南省中土队 22%, Changduan United 78%.
河南省中土队 - Changduan United 11:0