Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yinmo Shougang Baoliang Qinglong
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 20.5
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Miao trapt de bal weg van het doel. Hongtao kopt de bal weg. Xiaobo rent richting de bal. Yunqun onderschept slim de pass. Yunqun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Xiaobo speelt de bal door. Qixia is nu in balbezit. Qixia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Liangde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liangde schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Zhengping is nu in balbezit. Zhengping speelt de bal door. Shiqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunqun onderschept slim de pass. Yunqun schiet op doel. Miao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Yinmo Shougang - Baoliang Qinglong 0:1

14e minuut.
Qixia passt de bal met de wreef. Baorui rent richting de bal. Baorui passt de bal in één keer door. Liangde is nu in balbezit. Liangde schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yinmo Shougang - Baoliang Qinglong 1:1

15e minuut.
Songmiao geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baizhi met een snelle inworp. Baorui is nu in balbezit. Baorui geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Honglian geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Qixia met een snelle inworp. Baorui is nu in balbezit. Baorui draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Shiqi rent richting de bal. Yunqun is nu in balbezit. Yunqun passt de bal zonder na te denken. Haoliang bereikt de bal nog maar net als eerste. Haoliang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Yunqun bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunqun passt de bal met de wreef. Jingsi rent richting de bal. Jingsi haalt uit met een fantastische trap. Miao maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yinmo Shougang - Baoliang Qinglong 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yinmo Shougang 58%, Baoliang Qinglong 42%.
Yinmo Shougang - Baoliang Qinglong 1:2

53e minuut.
Honglian onderschept slim de pass. Hongtao bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongtao passt de bal met de wreef. Qixia rent richting de bal. Qixia geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Honglian raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chaoyang komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Haoliang rent richting de bal. Ze bereikt de bal nog maar net als eerste. Haoliang onderschept slim de pass. Haoliang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yinmo Shougang - Baoliang Qinglong 1:3

63e minuut.
Zhengping geeft een lange en hoge pass. Baizhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baizhi probeert naar een medespeler te passen. Liangde bereikt de bal nog maar net als eerste. Liangde draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Jingsi passt de bal zonder na te denken. Haoliang rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ze. Ze krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Hongtao kopt de bal weg. Yunqun is nu in balbezit. Yunqun speelt de bal door. Haoliang rent richting de bal. Haoliang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yinmo Shougang 56%, Baoliang Qinglong 44%.
Yinmo Shougang - Baoliang Qinglong 1:3