Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AUG ROMA SSR bushgan
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 23.6
weak Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Su geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yuming zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Xiong bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiong geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Lihong bereikt de bal nog maar net als eerste. Fujian verovert de bal door een tackle van achteren. Fujian probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Youcai de bal. Youcai haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yuming met een snelle inworp. Xiong heeft problemen om de bal te vangen. Haotian onderschept slim de pass. Lihong geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Fujian verovert de bal door een tackle van achteren. Fujian speelt de bal door. Youcai rent richting de bal. Youcai schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ruike de bal onder controle te krijgen. Xiangxi bokst de bal weg. Youcai is nu in balbezit. Youcai haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Su probeert naar een medespeler te passen. Fujian met een sublieme pass. Ruike is nu in balbezit. Youcai verovert de bal door een tackle van achteren. Youcai schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AUG ROMA SSR 57%, bushgan 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AUG ROMA SSR - bushgan 0:0

47e minuut.
Fujian onderschept slim de pass. Fujian passt de bal in één keer door. Ning is nu in balbezit. Youcai onderschept slim de pass. Youcai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AUG ROMA SSR - bushgan 0:1

52e minuut.
Xiaogang passt de bal met de wreef. Huade is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Feihua. Feihua krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Erbao is nu in balbezit. Erbao geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Su met een snelle inworp. Kanglong geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Yingchao is nu in balbezit. Yingchao geeft de bal voor. Daar is Lihong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Youcai rent richting de bal. Youcai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Xiong bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiong geeft de bal voor. Inworp. Su met de inworp. Kanglong geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Youcai onderschept slim de pass. Ruike onderschept slim de pass. Ruike met een sublieme pass. Fujian bereikt de bal nog maar net als eerste. Fujian schiet op doel. Xiangxi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AUG ROMA SSR - bushgan 0:2

74e minuut.
Xiaogang verovert de bal door een tackle van achteren. Xiaogang passt de bal met de wreef. Zhihua bereikt de bal nog maar net als eerste. Feihua is nu in balbezit. Feihua schiet op doel. Paal!

80e minuut.
Huade verovert de bal door een tackle van achteren. Huade met een sublieme pass. Youcai bereikt de bal nog maar net als eerste. Youcai schiet op doel. Ruike probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AUG ROMA SSR 65%, bushgan 35%.
AUG ROMA SSR - bushgan 0:2