Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yike Baocheng AUG ROMA SSR
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 20.3
average Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Ning probeert naar een medespeler te passen. Ruike rent richting de bal. Ruike passt de bal in één keer door. Yuan`an rent richting de bal. Yuan`an haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Runfa draait met de bal, schiet en ... zhonghuan met een sublieme pass. Lihong kopt de bal weg. Runfa is nu in balbezit. Runfa draait met de bal, schiet en ... zhonghuan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Yike Baocheng - AUG ROMA SSR 0:1

18e minuut.
Lihong passt de bal in één keer door. Mizong is nu in balbezit. Mizong passt de bal in één keer door. Weimiao rent richting de bal. Weimiao schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yike Baocheng - AUG ROMA SSR 1:1

29e minuut.
Lihong passt de bal met de wreef. Linghai heeft problemen om de bal te vangen. Feihua rent richting de bal. Feihua haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yike Baocheng - AUG ROMA SSR 1:2

38e minuut.
Yongqiang kopt de bal weg. Yuan`an heeft problemen om de bal te vangen. Lihong bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuan`an verovert de bal door een tackle van achteren. Yuan`an schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Guanhua bereikt de bal nog maar net als eerste. Guanhua passt de bal in één keer door. Weimiao rent richting de bal. Weimiao draait met de bal, schiet en ... Shengzhen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yike Baocheng - AUG ROMA SSR 2:2

45e minuut.
Lihong kopt de bal weg. Mizong bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Xiaogang zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Xiaogang naar de kleedkamers voor een vroege douche. Mizong raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yike Baocheng 52%, AUG ROMA SSR 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yike Baocheng - AUG ROMA SSR 2:2

66e minuut.
Runfa is nu in balbezit. Runfa speelt de bal door. Feihua bereikt de bal nog maar net als eerste. Feihua draait met de bal, schiet en ... zhonghuan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yike Baocheng - AUG ROMA SSR 2:3

70e minuut.
Erbao geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tianzhu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yuan`an is nu in balbezit. Yuan`an haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yike Baocheng - AUG ROMA SSR 3:3

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Erbao zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lihong speelt de bal door. Weimiao bereikt de bal nog maar net als eerste. Weimiao schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Runfa kopt de bal weg. Daar is Feihua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guanhua. Guanhua krijgt een gele kaart. Feihua wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

86e minuut.
Yuan`an bereikt de bal nog maar net als eerste. Yongqiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yongqiang met een sublieme pass. Weimiao is nu in balbezit. Weimiao draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yike Baocheng 37%, AUG ROMA SSR 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yike Baocheng - AUG ROMA SSR 3:3