Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-01 13:27
  • Competitiewedstrijd: Jia League.01
  • Stadion: Ayumi Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3091
Ayumi bushgan
Defend Tactiek Normal
37% Balbezit 63%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 25.6
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Su passt de bal in één keer door. Fujian bereikt de bal nog maar net als eerste. Fujian passt de bal in één keer door. Youcai rent richting de bal. Youcai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Haotian met een sublieme pass. Su rent richting de bal. Su passt de bal zonder na te denken. Youcai rent richting de bal. Youcai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ayumi 59%, bushgan 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ayumi - bushgan 0:0

53e minuut.
Youcai met een sublieme pass. Xifu is nu in balbezit. Xifu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fujian de bal. Fujian schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Zhicheng speelt de bal door. Klungelig pakt Xirong de bal. Met opzet legt Haotian zijn tegenspeler op de grond. Haotian krijgt een gele kaart. Xirong wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Xirong kan niet meer verder spelen. Fenjin komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Fujian is nu in balbezit. Gai is nu in balbezit. Fujian verovert de bal door een tackle van achteren. Fujian draait met de bal, schiet en ... Xiongshi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Haotian met een sublieme pass. Mingjian rent richting de bal. Mingjian passt de bal zonder na te denken. Daar is Youcai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Youcai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Mingjian met een sublieme pass. Xianyu is nu in balbezit. Met opzet legt Youcai zijn tegenspeler op de grond. Youcai krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Youcai bereikt de bal nog maar net als eerste. Fujian rent richting de bal. Youcai rent richting de bal. Youcai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ayumi - bushgan 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ayumi 61%, bushgan 39%.
Ayumi - bushgan 0:1