Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
INTER1908 Crimson Typhoon
Normal Tactiek 352
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 25.5
average Schieten average
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Jichang speelt de bal door. Niuniu rent richting de bal. Niuniu speelt de bal door. Wulong is nu in balbezit. Wulong draait met de bal, schiet en ... Xinlang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Jichang passt de bal in één keer door. Tailong rent richting de bal. Haoliang schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tailong roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Tailong kan niet meer verder spelen. Menghu komt het veld opgelopen. Qishuang zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Quanshun probeert naar een medespeler te passen. Menghu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niuniu begaat een overtreding. Menghu raakt geblesseerd tijdens het duel. Menghu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Longteng trapt de bal weg van het doel. Lifan heeft problemen om de bal te vangen. Qishuang speelt de bal door. Benshan rent richting de bal. Benshan draait met de bal, schiet en ... Longteng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER1908 - Crimson Typhoon 1:0

10e minuut.
Niuniu heeft problemen om de bal te vangen. Qishuang is nu in balbezit. Qishuang passt de bal met de wreef. Benshan is nu in balbezit. Benshan schiet op doel. Longteng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Qishuang heeft problemen om de bal te vangen. Lifan rent richting de bal. Lifan passt de bal in één keer door. Wulong rent richting de bal. Wulong haalt uit met een fantastische trap. Paal!

16e minuut.
Jichang probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wei de bal. Wei passt de bal zonder na te denken. Benshan rent richting de bal. Benshan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Wei verovert de bal door een tackle van achteren. Yudong onderschept slim de pass. Yudong haalt uit met een fantastische trap. Shangxian probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER1908 - Crimson Typhoon 2:0

25e minuut.
Jie geeft een lange en hoge pass. Jichang heeft problemen om de bal te vangen. Benshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Benshan haalt uit met een fantastische trap. Longteng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER1908 - Crimson Typhoon 3:0

28e minuut.
Lifan geeft een lange en hoge pass. Wulong is nu in balbezit. Tiancai legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wulong is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lifan neemt de penalty, wat een uithaal!
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Benshan met een sublieme pass. Menghu rent richting de bal. Menghu speelt de bal door. Yudong rent richting de bal. Yudong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
INTER1908 - Crimson Typhoon 4:0

41e minuut.
Haoliang is nu in balbezit. Haoliang geeft een lange en hoge pass. Longyuan probeert de bal aan de voet te houden. Lifan is nu in balbezit. Lifan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTER1908 40%, Crimson Typhoon 60%.
INTER1908 - Crimson Typhoon 4:0

61e minuut.
Klungelig pakt Shenyang de bal. Shenyang geeft een hoge lob. Xinlang maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Lifan rent richting de bal. Lifan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Zixiang probeert de bal aan de voet te houden. Shengjie rent richting de bal. Shengjie met een sublieme pass. Wulong is nu in balbezit. Wulong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
INTER1908 - Crimson Typhoon 4:1

72e minuut.
Benshan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jiashi komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Wei speelt de bal door. Wulong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wulong geeft een lange en hoge pass. Lifan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lifan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
INTER1908 - Crimson Typhoon 4:2

82e minuut.
Yonghai geeft een lange en hoge pass. Quanshun kopt de bal weg. Wulong is nu in balbezit. Lifan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lifan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTER1908 54%, Crimson Typhoon 46%.
INTER1908 - Crimson Typhoon 4:2