Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hanchao Teda Yuchun Dawei
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
28% Spel op eigen helft 72%
19 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Qitai trapt de bal weg van het doel. Jianlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuanyuan verovert de bal door een tackle van achteren. Yuanyuan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Haiyun passt de bal zonder na te denken. Xianglong heeft problemen om de bal te vangen. Yuanyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuanyuan draait met de bal, schiet en ... Guomi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Jianlin rent richting de bal. Yuanyuan onderschept slim de pass. Yunling bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuanyuan verovert de bal door een tackle van achteren. Yuanyuan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hanchao Teda - Yuchun Dawei 0:1

16e minuut.
Zhenze probeert naar een medespeler te passen. Jiacheng is nu in balbezit. Jiacheng met een sublieme pass. Shuai bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuai schiet op doel. Qitai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Liqiang kopt de bal weg. Yunling probeert de bal aan de voet te houden. Yuanyuan rent richting de bal. Shipeng heeft problemen om de bal te vangen. Shipeng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Jianbo speelt de bal door. Jiacheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhonghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiacheng verovert de bal door een tackle van achteren. Jiacheng geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Xiaobo rent richting de bal. Jianbo rent richting de bal. Shitao bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianbo verovert de bal door een tackle van achteren. Jianbo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

28e minuut.
Klungelig pakt Shipeng de bal. Yongshun rent richting de bal. Jianlin speelt de bal door. Jianbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianbo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Jiacheng raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wenzhong komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Houliang passt de bal zonder na te denken. Daar is Liqiang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Houliang. Houliang krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Jianhu met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Yunling de bal. Qingying bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianbo verovert de bal door een tackle van achteren. Jianbo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Jianbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianbo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fuqiang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shuai rent richting de bal. Shuai draait met de bal, schiet en ... Qitai bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hanchao Teda 28%, Yuchun Dawei 72%.
Hanchao Teda - Yuchun Dawei 0:1

48e minuut.
Liqiang rent richting de bal. Liqiang geeft de bal voor. Yunling heeft problemen om de bal te vangen. Jianbo is nu in balbezit. Jianbo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Zhenze rent richting de bal. Haiyun onderschept slim de pass. Haiyun passt de bal in één keer door. Yuanyuan is nu in balbezit. Yuanyuan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Zhenze met de inworp. Klungelig pakt Yunling de bal. Yunling geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Shuai de bal. Shuai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hanchao Teda 27%, Yuchun Dawei 73%.
Hanchao Teda - Yuchun Dawei 0:1