Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SES United INTER1908
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
7 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 22.5
zwak Schieten matig
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Qishuang kan de bal niet met de borst controleren. Qishuang met een sublieme pass. Benshan heeft problemen om de bal te vangen. Yudong rent richting de bal. Yudong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Qishuang probeert naar een medespeler te passen. Tailong rent richting de bal. Tailong met een sublieme pass. Benshan rent richting de bal. Benshan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Yujia verovert de bal door een tackle van achteren. Yujia probeert naar een medespeler te passen. Guozhu speelt de bal door. Wenshun is nu in balbezit. Wenshun schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Benshan passt de bal met de wreef. Xuexin bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuexin geeft een lange en hoge pass. Benshan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SES United - INTER1908 0:1

22e minuut.
Daar is Quanji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benshan rent richting de bal. Benshan passt de bal met de wreef. Yudong rent richting de bal. Yudong schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Yudong is nu in balbezit. Jie bereikt de bal nog maar net als eerste. Jie probeert naar een medespeler te passen. Benshan rent richting de bal. Benshan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Tiancai heeft problemen om de bal te vangen. Shunli is nu in balbezit. Shunli geeft een hoge lob. Benshan rent richting de bal. Benshan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Tailong rent richting de bal. Yujia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tailong is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wanyi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Benshan rent richting de bal. Benshan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SES United 68%, INTER1908 32%.
SES United - INTER1908 0:1

54e minuut.
Yujia geeft een hoge lob. Inworp. Tailong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yudong rent richting de bal. Yudong geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Doeltrap. Erkang trapt de bal weg van het doel. Qishuang kopt de bal weg. Yudong rent richting de bal. Yudong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SES United - INTER1908 0:2

66e minuut.
Erkang met een harde bal richting middenveld. Lizhi kopt de bal weg. Daar is Tiancai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wenshun is nu in balbezit. Wenshun haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Longyuan geeft de bal voor. Shunli bereikt de bal nog maar net als eerste. Shunli passt de bal met de wreef. Wenshun rent richting de bal. Wenshun schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Jie is nu in balbezit. Huaqing onderschept slim de pass. Huaqing met een sublieme pass. Benshan is nu in balbezit. Benshan schiet op doel. Erkang bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SES United 70%, INTER1908 30%.
SES United - INTER1908 0:2