Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SES United Haihe Guanggu
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.6 gemiddelde waardering 19.6
average Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Shunli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shuai is nu in balbezit. Shuai passt de bal zonder na te denken. Shunli is nu in balbezit. Shunli geeft een hoge lob. Qinglong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Huiqiao de bal onder controle te krijgen. Dingding is nu in balbezit. Wenshun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wenshun krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Dingding raakt geblesseerd tijdens het duel. Yaodong met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Quanji de bal. Yin rent richting de bal. Yin schiet op doel. Erkang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SES United - Haihe Guanggu 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SES United 62%, Haihe Guanggu 38%.
SES United - Haihe Guanggu 0:1

46e minuut.
Inworp. Yujia met de inworp. Quanji probeert naar een medespeler te passen. Wenshun bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenshun haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Shunli bereikt de bal nog maar net als eerste. Shunli met een sublieme pass. Wenshun rent richting de bal. Huiqiao is nu in balbezit. Huiqiao draait met de bal, schiet en ... Qinglong bokst de bal weg.

59e minuut.
Huiqiao raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Qingfang komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Qingfang rent richting de bal. Wenshun bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Yaodong zijn tegenspeler op de grond. Yaodong krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Dingding bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenshun rent richting de bal. Wenshun passt de bal in één keer door. Qingfang is nu in balbezit. Qingfang draait met de bal, schiet en ... Qinglong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Qinglong probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Yin de bal. Chao bereikt de bal nog maar net als eerste. Chao schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Weihua passt de bal in één keer door. Dingding bereikt de bal nog maar net als eerste. Qingfang onderschept slim de pass. Wenshun is nu in balbezit. Wenshun schiet op doel. Qinglong bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Chao rent richting de bal. Yin is nu in balbezit. Chao bereikt de bal nog maar net als eerste. Yin rent richting de bal. Yin schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SES United 42%, Haihe Guanggu 58%.
SES United - Haihe Guanggu 0:1