Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inventor FC Daliwan Huanghe
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
1 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.4
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Qi passt de bal in één keer door. Fangping is nu in balbezit. Met opzet legt Fengshan zijn tegenspeler op de grond. Fengshan krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Guozhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guozhi geeft de bal voor. Mingzhu kopt de bal weg. Lide rent richting de bal. Lide haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Yibei is nu in balbezit. Yibei geeft een hoge lob. Daar is Guangyu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fangping rent richting de bal. Fangping haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Juntao met een sublieme pass. Fengshan rent richting de bal. Fangping schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fangping is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

35e minuut.
Yuhu speelt de bal door. Fengshan is nu in balbezit. Qi verovert de bal door een tackle van achteren. Qi schiet op doel. Wenquan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inventor FC - Daliwan Huanghe 0:1

39e minuut.
Yaoye passt de bal zonder na te denken. Chuliang rent richting de bal. Yongzheng onderschept slim de pass. Klungelig pakt Yongzheng de bal. Yongzheng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inventor FC 44%, Daliwan Huanghe 56%.
Inventor FC - Daliwan Huanghe 0:1

53e minuut.
Daar is Qi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juntao rent richting de bal. Qi bereikt de bal nog maar net als eerste. Qi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Chunying de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inventor FC - Daliwan Huanghe 0:2

65e minuut.
Fengshan probeert de bal aan de voet te houden. Qi rent richting de bal. Fengshan rent richting de bal. Qi onderschept slim de pass. Qi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Jingzhi geeft de bal voor. Qi rent richting de bal. Fengshan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Qi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Qi kan niet meer verder spelen. Dongya komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dongya neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Guangyu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yibei met een snelle inworp. Dongya is nu in balbezit. Dongya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inventor FC 62%, Daliwan Huanghe 38%.
Inventor FC - Daliwan Huanghe 0:2