Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huangwangba Zhujiang Xuebai 85097
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.9
matig Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Zhaohui rent richting de bal. Zhaohui geeft een hoge lob. Jiyu controleert de bal met de borst. Dehai bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehai haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Haiguang met een sublieme pass. Rongzhen rent richting de bal. Rongzhen passt de bal met de wreef. Wuyue is nu in balbezit. Wuyue haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Klungelig pakt Ruowen de bal. Xiangyun is nu in balbezit. Met opzet legt Ruowen zijn tegenspeler op de grond. Ruowen krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Dehai geeft een hoge lob. Keqin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rongzhen verovert de bal door een tackle van achteren. Rongzhen haalt uit met een fantastische trap. Shuren maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huangwangba Zhujiang - Xuebai 85097 1:0

27e minuut.
Zishan rent richting de bal. Zhaohui verovert de bal door een tackle van achteren. Zhaohui met een sublieme pass. Rongzhen rent richting de bal. Rongzhen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Haiguang passt de bal in één keer door. Dongpeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Dongpeng geeft een lange en hoge pass. Jiyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiyu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Dekai heeft problemen om de bal te vangen. Yijin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekai rent richting de bal. Yijin onderschept slim de pass. Yijin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Huangwangba Zhujiang - Xuebai 85097 1:1

41e minuut.
Zishan speelt de bal door. Ruowen rent richting de bal. Zhaohui verovert de bal door een tackle van achteren. Rongzhen is nu in balbezit. Rongzhen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huangwangba Zhujiang 50%, Xuebai 85097 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Huangwangba Zhujiang - Xuebai 85097 1:1

57e minuut.
Xiangyun onderschept slim de pass. Jiyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruowen is nu in balbezit. Jiyu rent richting de bal. Jiyu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Huangwangba Zhujiang - Xuebai 85097 1:2

61e minuut.
Ruowen rent richting de bal. Zhaohui verovert de bal door een tackle van achteren. Zhaohui geeft een lange en hoge pass. Rongzhen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Huangwangba Zhujiang - Xuebai 85097 2:2

72e minuut.
Haiguang is nu in balbezit. Dehai verovert de bal door een tackle van achteren. Dehai speelt de bal door. Rongzhen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rongzhen draait met de bal, schiet en ... Shuren bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Huangwangba Zhujiang - Xuebai 85097 3:2

90e minuut.
Rongzhen probeert naar een medespeler te passen. Mengqi probeert de bal aan de voet te houden. Wuyue verovert de bal door een tackle van achteren. Wuyue draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Huangwangba Zhujiang - Xuebai 85097 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huangwangba Zhujiang 54%, Xuebai 85097 46%.
Huangwangba Zhujiang - Xuebai 85097 4:2