Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dongfang Haiyin Yike Sunrise
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.3
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Xianrong rent richting de bal. Lianhua onderschept slim de pass. Lianhua geeft de bal voor. Yonghui is nu in balbezit. Yonghui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Rong onderschept slim de pass. Rong passt de bal met de wreef. Shibo bereikt de bal nog maar net als eerste. Weikun onderschept slim de pass. Weikun draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Wei`an probeert naar een medespeler te passen. Baorui bereikt de bal nog maar net als eerste. Shibo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shibo krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Jianghu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Xianrong geeft een lange en hoge pass. Weikun rent richting de bal. Weikun haalt uit met een fantastische trap. Boxiong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dongfang Haiyin - Yike Sunrise 0:1

42e minuut.
Cuihua speelt de bal door. Xianrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Lianhua bereikt de bal nog maar net als eerste. Xianrong onderschept slim de pass. Xianrong haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dongfang Haiyin 72%, Yike Sunrise 28%.
Dongfang Haiyin - Yike Sunrise 0:1

53e minuut.
Baorui kopt de bal weg. Yonghui kan de bal niet met de borst controleren. Xiaoxi rent richting de bal. Yonghui verovert de bal door een tackle van achteren. Yonghui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dongfang Haiyin - Yike Sunrise 1:1

76e minuut.
Xiaojian geeft de bal voor. Duoduo kopt de bal weg. Klungelig pakt Xiaoxi de bal. Yonghui rent richting de bal. Yonghui draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Xianrong raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rongyu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dongfang Haiyin 51%, Yike Sunrise 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dongfang Haiyin - Yike Sunrise 1:1