Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Xuebai 85097 Dongfang Haiyin
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Tongzhi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haiguang. Tongzhi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wei`an zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Duoduo kopt de bal weg. Shuren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Daar is Haiguang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wei`an bereikt de bal nog maar net als eerste. Haiguang maakt een afschuwelijke overtreding. Haiguang krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Haiguang bereikt de bal nog maar net als eerste. Haiguang geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Deliang de bal. Yijin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yijin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Yonghui is nu in balbezit. Yonghui draait met de bal, schiet en ... Daar is Haiguang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tongzhi rent richting de bal. Tongzhi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Guanyi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lianxiang komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Shibo passt de bal zonder na te denken. Duoduo rent richting de bal. Duoduo probeert naar een medespeler te passen. Yonghui bereikt de bal nog maar net als eerste. Yonghui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xuebai 85097 59%, Dongfang Haiyin 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Xuebai 85097 - Dongfang Haiyin 0:0

69e minuut.
Fu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shibo. Fu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Deliang heeft problemen om de bal te vangen. Yijin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yijin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Xuebai 85097 - Dongfang Haiyin 1:0

74e minuut.
Tongzhi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zhang komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Deliang trapt de bal weg. Haiguang speelt de bal door. Shibo rent richting de bal. Yijin onderschept slim de pass. Yijin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Duoduo met de inworp. Zhang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhang speelt de bal door. Lianhua rent richting de bal. Lianhua passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xuebai 85097 44%, Dongfang Haiyin 56%.
Xuebai 85097 - Dongfang Haiyin 1:0