Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bright FC Atletico Canton
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Jin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zhenhuan komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Xiaojin geeft een lange en hoge pass. Junru kopt de bal weg. Ruitong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Weimao rent richting de bal. Weimao haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Baotian rent richting de bal. Zhuangzhuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Baotian schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Baotian krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Pengxiang is nu in balbezit. Genwei rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pengxiang. Pengxiang krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bright FC 52%, Atletico Canton 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bright FC - Atletico Canton 0:0

48e minuut.
Tingting probeert naar een medespeler te passen. Luoli is nu in balbezit. Luoli passt de bal in één keer door. Baogang is nu in balbezit. Baogang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bright FC - Atletico Canton 1:0

80e minuut.
Pengxiang kopt de bal weg. Fulai is nu in balbezit. Weimao onderschept slim de pass. Ruitong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruitong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Fulai verovert de bal door een tackle van achteren. Fulai passt de bal in één keer door. Luoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Luoli haalt uit met een fantastische trap. Limin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bright FC - Atletico Canton 2:0

87e minuut.
Zhuangzhuang geeft een hoge lob. Luoli kopt de bal weg. Linghui rent richting de bal. Linghui schiet op doel. Limin probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Xiaojin met de inworp. Baogang rent richting de bal. Baogang geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Taishan de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bright FC 41%, Atletico Canton 59%.
bright FC - Atletico Canton 2:0