Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 13:27
  • Competitiewedstrijd: Yi League.02
  • Stadion: TTTTT Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2492
TTTTT Baoqingtian Sanxia
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Guangming is nu in balbezit. Sutang is nu in balbezit. Shunfu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shunfu haalt uit met een fantastische trap. Geliang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TTTTT - Baoqingtian Sanxia 0:1

6e minuut.
Sutang speelt de bal door. Shunfu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Shunfu rent richting de bal. Shunfu haalt uit met een fantastische trap. Geliang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Yougen geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tiequan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sutang rent richting de bal. Sutang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Xiaoting met een sublieme pass. Chuyi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Xiangfu. Xiangfu krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Guanyi passt de bal met de wreef. Fen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shunfu. Fen wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fen kan niet meer verder spelen. Pansheng komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Weidu speelt de bal door. Yang rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zongtang. Yang is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jiang zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TTTTT - Baoqingtian Sanxia 1:1

43e minuut.
Quanshun heeft problemen om de bal te vangen. Nima bereikt de bal nog maar net als eerste. Nima passt de bal zonder na te denken. Weidu rent richting de bal. Weidu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TTTTT 51%, Baoqingtian Sanxia 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TTTTT - Baoqingtian Sanxia 1:1

48e minuut.
Chuyi onderschept slim de pass. Chuyi speelt de bal door. Shunfu is nu in balbezit. Shunfu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Yougen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TTTTT - Baoqingtian Sanxia 1:2

80e minuut.
Changhong geeft de bal voor. Yang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nima kopt de bal weg. Weidu bereikt de bal nog maar net als eerste. Weidu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Xiangfu is nu in balbezit. Nima bereikt de bal nog maar net als eerste. Nima passt de bal in één keer door. Weidu is nu in balbezit. Weidu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TTTTT 43%, Baoqingtian Sanxia 57%.
TTTTT - Baoqingtian Sanxia 1:2