Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Udun Laolang TTTTT
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.1
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Kaige passt de bal in één keer door. Kexing rent richting de bal. Fen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kexing onderschept slim de pass. Kexing draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Leilei probeert naar een medespeler te passen. Kaige is nu in balbezit. Kaige speelt de bal door. Kexing rent richting de bal. Kexing haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Daming verovert de bal door een tackle van achteren. Daming geeft de bal voor. Mingquan rent richting de bal. Mingquan heeft problemen om de bal te vangen. Mingquan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Xiaochuan speelt de bal door. Yanbin is nu in balbezit. Yanbin geeft een lange en hoge pass. Kexing rent richting de bal. Kexing draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Udun Laolang - TTTTT 1:0

44e minuut.
Yaobang is nu in balbezit. Kaige verovert de bal door een tackle van achteren. Kaige probeert naar een medespeler te passen. Kexing heeft problemen om de bal te vangen. Kexing schiet op doel. Geliang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Udun Laolang - TTTTT 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Udun Laolang 39%, TTTTT 61%.
Udun Laolang - TTTTT 2:0

72e minuut.
Zhongyue met een sublieme pass. Fen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kexing onderschept slim de pass. Kaige rent richting de bal. Kaige schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Daming rent richting de bal. Yaobang is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Daming. Yaobang raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Yaobang kan niet meer verder spelen. Weidu komt het veld opgelopen. Xiaoting met een snel genomen vrije trap. Nima maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Udun Laolang - TTTTT 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Udun Laolang 53%, TTTTT 47%.
Udun Laolang - TTTTT 2:1