Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nangua Huangshan Chenggong Qiche
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen weak


1e minuut.
Daar is Zhigao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhongxiang verovert de bal door een tackle van achteren. Zhongxiang probeert naar een medespeler te passen. Chaofan rent richting de bal. Chaofan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Inworp. Zungui met de inworp. Guangmei bereikt de bal nog maar net als eerste. Guangmei haalt uit met een fantastische trap. Dekai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zhigao rent richting de bal. Zhigao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nangua Huangshan - Chenggong Qiche 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nangua Huangshan 46%, Chenggong Qiche 54%.
Nangua Huangshan - Chenggong Qiche 1:0

55e minuut.
Beichen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jianhong komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Jili met de inworp. Zhongxiang geeft de bal voor. Chuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuang geeft een lange en hoge pass. Jili heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Jianhong is nu in balbezit. Guangmei bereikt de bal nog maar net als eerste. Shizhen rent richting de bal. Zhigao bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhigao schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Chaofan is nu in balbezit. Chaofan haalt uit met een fantastische trap. Chuang is nu in balbezit. Chuang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nangua Huangshan - Chenggong Qiche 1:1

70e minuut.
Jili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huanqiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhongxiang begaat een overtreding. Zhongxiang krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Jianhong geeft een hoge lob. Inworp. Zungui met een snelle inworp. Guangmei rent richting de bal. Guangmei geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Zhengyuan met een sublieme pass. Inworp. Xiaodong met een snelle inworp. Yao bereikt de bal nog maar net als eerste. Yao geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nangua Huangshan 39%, Chenggong Qiche 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nangua Huangshan - Chenggong Qiche 1:1