Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Changcheng Zhenning Hagongda Xinshiji
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Bingcheng met een sublieme pass. Fujun bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonghe verovert de bal door een tackle van achteren. Zhongmou onderschept slim de pass. Zhongmou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Song is nu in balbezit. Bingcheng begaat een overtreding. Song raakt geblesseerd tijdens het duel. Gonghe met een snel genomen vrije trap. Daar is Jicheng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yueliang rent richting de bal. Yueliang draait met de bal, schiet en ... Jianping maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Changcheng Zhenning - Hagongda Xinshiji 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Changcheng Zhenning 57%, Hagongda Xinshiji 43%.
Changcheng Zhenning - Hagongda Xinshiji 0:1

52e minuut.
Fangui geeft een hoge lob. Zhongmou bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhongmou passt de bal zonder na te denken. Fujun is nu in balbezit. Fujun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Qi probeert naar een medespeler te passen. Jin is nu in balbezit. Chunying met een sublieme pass. Zhongmou rent richting de bal. Zhongmou draait met de bal, schiet en ... Taobao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Gonghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhongmou verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gonghe. Gonghe krijgt een gele kaart. Zhongmou is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chunying wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Changcheng Zhenning 46%, Hagongda Xinshiji 54%.
Changcheng Zhenning - Hagongda Xinshiji 0:1