Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Cairo Al-Jamal
kayle Tactiek jamaltaka
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
51.4 gemiddelde waardering 43
good Schieten weak
very good Passen adequate
good Verdedigen good


5e minuut.
Berglund verovert de bal door een tackle van achteren. Berglund geeft een hoge lob. Ubayy kopt de bal weg. Thabit bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabit schiet op doel. Paal!

8e minuut.
Callejas probeert naar een medespeler te passen. Wafiq met een sublieme pass. Thabit is nu in balbezit. Ubayy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubayy haalt uit met een fantastische trap. Shalash verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Toya kopt de bal weg. Jafar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jafar met een sublieme pass. Wafiq rent richting de bal. Wafiq geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ubayy verovert de bal door een tackle van achteren. Ubayy passt de bal met de wreef. Thabit is nu in balbezit. Thabit draait met de bal, schiet en ... Shalash maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Cairo - Al-Jamal 1:0

22e minuut.
Jafar is nu in balbezit. Jafar passt de bal zonder na te denken. Ubayy is nu in balbezit. Ubayy schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tabor de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Buitenspel voor Terán. Goede buitenspelval van de verdediging. Issa neemt vlug de vrije trap. Callejas probeert de bal met de borst te controleren. Thabit is nu in balbezit. Thabit schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Jafar probeert de bal aan de voet te houden. Abdel Haleem is nu in balbezit. Abdel Haleem passt de bal in één keer door. Lutuc is nu in balbezit. Lutuc haalt uit met een fantastische trap. El-Sakka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Cairo 35%, Al-Jamal 65%.
United Cairo - Al-Jamal 1:0

46e minuut.
Mustafa komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Toya rent richting de bal. Toya geeft een lange en hoge pass. Moussa kopt de bal weg. Ubayy is nu in balbezit. Ubayy schiet op doel. Mustafa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Ubayy rent richting de bal. Tabor verovert de bal door een tackle van achteren. Tabor geeft een lange en hoge pass. Issa kopt de bal weg. Wafiq geeft een hoge lob. Mustafa bokst de bal weg. Moussa is nu in balbezit. Moussa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United Cairo - Al-Jamal 2:0

63e minuut.
Issa bereikt de bal nog maar net als eerste. Issa speelt de bal door. Daar is Callejas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thabit rent richting de bal. Thabit schiet op doel. Mustafa bokst de bal weg.

67e minuut.
Berglund kopt de bal weg. El Mahaly probeert naar een medespeler te passen. Wafiq is nu in balbezit. Wafiq geeft de bal voor. Moussa springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Cairo - Al-Jamal 3:0

85e minuut.
Düzgün kopt de bal weg. El Mahaly heeft problemen om de bal te vangen. Lutuc met een sublieme pass. Klungelig pakt Terán de bal. Terán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mustafa niet meer kan verder spelen. Starek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Cairo 39%, Al-Jamal 61%.
United Cairo - Al-Jamal 3:0