Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Cairo lamasia_delcatalan
kayle Tactiek 442
54% Balbezit 46%
24% Spel op eigen helft 76%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 20.6
solid Schieten unsatisfactory
very good Passen poor
good Verdedigen weak


4e minuut.
Kashaba kopt de bal weg. Wafiq speelt de bal door. Zenhom heeft problemen om de bal te vangen. Thabit verovert de bal door een tackle van achteren. Thabit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
United Cairo - lamasia_delcatalan 1:0

6e minuut.
Asif kopt de bal weg. Wafiq geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Asif de bal. Thabit bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabit draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. El-Namlah werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Sajid de bal. Asif bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabit verovert de bal door een tackle van achteren. Thabit draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Cairo - lamasia_delcatalan 2:0

14e minuut.
El Mahaly geeft een hoge lob. Sajid kopt de bal weg. Thabit rent richting de bal. Thabit draait met de bal, schiet en ... El-Namlah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Cairo - lamasia_delcatalan 3:0

16e minuut.
Zenhom kopt de bal weg. Wafiq kan de bal niet met de borst controleren. Wafiq passt de bal in één keer door. Thabit is nu in balbezit. Thabit schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
El-Namlah trapt de bal weg van het doel. Jafar kopt de bal weg. Wafiq geeft een lange en hoge pass. Thabit bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabit draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Doeltrap. Zenhom trapt de bal weg. Kashaba speelt de bal door. Daar is Moussa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moussa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Sajid rent richting de bal. Sajid probeert naar een medespeler te passen. Thabit bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabit haalt uit met een fantastische trap. El-Namlah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Cairo - lamasia_delcatalan 4:0

23e minuut.
Kashaba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wafiq rent richting de bal. Wafiq passt de bal zonder na te denken. Thabit is nu in balbezit. Thabit draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Cairo - lamasia_delcatalan 5:0

24e minuut.
Jafar geeft een lange en hoge pass. Thabit is nu in balbezit. Zenhom legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Thabit is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sajid neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
United Cairo - lamasia_delcatalan 6:0

26e minuut.
Imad al Din neemt vlug de vrije trap. Issa geeft de bal voor. Thabit rent richting de bal. Thabit schiet op doel. El-Namlah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Cairo - lamasia_delcatalan 7:0

29e minuut.
Hadji rent richting de bal. Düzgün verovert de bal door een tackle van achteren. Düzgün geeft de bal voor. Sajid rent richting de bal. Sajid schiet op doel. El-Namlah bokst de bal weg.

31e minuut.
Hanif rent richting de bal. Jafar verovert de bal door een tackle van achteren. Jafar geeft de bal voor. Sajid is nu in balbezit. Sajid draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
El-Namlah trapt de bal weg van het doel. Jafar met een sublieme pass. Wafiq probeert naar een medespeler te passen. Thabit is nu in balbezit. Thabit haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Jafar verovert de bal door een tackle van achteren. Jafar passt de bal met de wreef. Thabit bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabit haalt uit met een fantastische trap. El-Namlah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Cairo - lamasia_delcatalan 8:0

41e minuut.
Toya met een snelle inworp. Jafar probeert naar een medespeler te passen. Sajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Moussa is nu in balbezit. Moussa schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Issa onderschept slim de pass. Issa met een sublieme pass. Jafar met een sublieme pass. Thabit is nu in balbezit. Thabit haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Cairo 25%, lamasia_delcatalan 75%.
United Cairo - lamasia_delcatalan 8:0

54e minuut.
Thabit bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajid rent richting de bal. Sajid passt de bal in één keer door. Thabit bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabit schiet op doel. El-Namlah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Cairo - lamasia_delcatalan 9:0

57e minuut.
Düzgün geeft de bal voor. Moussa is nu in balbezit. Jafar is nu in balbezit. Jafar geeft een hoge lob. Thabit heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ezz El-Din verovert de bal door een tackle van achteren. Jafar onderschept slim de pass. Jafar geeft een lange en hoge pass. Daar is Moussa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moussa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wafiq geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Thabit is nu in balbezit. Thabit haalt uit met een fantastische trap. El-Namlah maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Hadji bereikt de bal nog maar net als eerste. Jafar verovert de bal door een tackle van achteren. Jafar geeft de bal voor. Thabit is nu in balbezit. Thabit geeft een hoge lob. El-Namlah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Jafar is nu in balbezit. Hanif tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jafar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jafar met een snel genomen vrije trap. Thabit springt en kopt de bal. El-Namlah bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Cairo 24%, lamasia_delcatalan 76%.
United Cairo - lamasia_delcatalan 9:0