Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Asrag Baldia El Mahla 122
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
18 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Nasim geeft een lange en hoge pass. Farooq is nu in balbezit. Farooq passt de bal zonder na te denken. Hamal rent richting de bal. Hamal schiet op doel. Masruq verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
El Sayed kopt de bal weg. Daar is Nassef, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nasim probeert naar een medespeler te passen. Hamal is nu in balbezit. Hamal draait met de bal, schiet en ... Masruq kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Daar is Abdul-Qadir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noah bereikt de bal nog maar net als eerste. Noah speelt de bal door. Taymullah is nu in balbezit. Taymullah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asrag Baldia El Mahla 44%, 122 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Asrag Baldia El Mahla - 122 0:0

57e minuut.
Nassef rent richting de bal. Nasim is nu in balbezit. Nassef begaat een overtreding. Nasim raakt geblesseerd tijdens het duel. Abd El-Rahim met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Masruq trapt de bal weg. Daar is Nassef, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nasim rent richting de bal. Nasim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Asrag Baldia El Mahla - 122 1:0

61e minuut.
Luqman is nu in balbezit. Luqman passt de bal in één keer door. Abd El-Halim heeft problemen om de bal te vangen. Nasim rent richting de bal. Nasim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Nasim bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasim haalt uit met een fantastische trap. Farooq geeft een hoge lob. Hamal rent richting de bal. Hamal schiet op doel. Masruq bokst de bal weg.

81e minuut.
Samman heeft problemen om de bal te vangen. Nasim bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasim passt de bal zonder na te denken. Hamal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Abd El-Halim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Asrag Baldia El Mahla - 122 2:0

87e minuut.
Ayoob geeft de bal voor. Farooq rent richting de bal. Farooq probeert naar een medespeler te passen. Hamal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamal schiet op doel. Masruq kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asrag Baldia El Mahla 33%, 122 67%.
Asrag Baldia El Mahla - 122 2:0