Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Professeurs Invincibles Yoloman FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 20.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


6e minuut.
Laroche geeft een lange en hoge pass. Osch is nu in balbezit. Franc is nu in balbezit. Osch verovert de bal door een tackle van achteren. Osch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Camara rent richting de bal. Berchem is nu in balbezit. Camara onderschept slim de pass. Adam bereikt de bal nog maar net als eerste. Adam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Professeurs Invincibles - Yoloman FC 1:0

18e minuut.
Adam is nu in balbezit. Bidinger verovert de bal door een tackle van achteren. Berchem rent richting de bal. Camara is nu in balbezit. Camara schiet op doel. Wurth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wurth probeert naar een medespeler te passen. Osch kopt de bal weg. Servais kan de bal niet met de borst controleren. Erbetta onderschept slim de pass. Erbetta draait met de bal, schiet en ... Kinnen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Professeurs Invincibles - Yoloman FC 1:1

37e minuut.
Kohn bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Camara. Kohn is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kohn met een snel genomen vrije trap. Erbetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Erbetta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Erbetta rent richting de bal. Moisy onderschept slim de pass. Moisy geeft een hoge lob. Adam bereikt de bal nog maar net als eerste. Adam schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Professeurs Invincibles 54%, Yoloman FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Professeurs Invincibles - Yoloman FC 1:1

56e minuut.
Frieden-Kinnen onderschept slim de pass. Frieden-Kinnen met een sublieme pass. Osch is nu in balbezit. Erbetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Erbetta draait met de bal, schiet en ... Paal!

65e minuut.
Camara is nu in balbezit. Camara passt de bal zonder na te denken. Adam is nu in balbezit. Adam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Professeurs Invincibles - Yoloman FC 2:1

67e minuut.
Daar is Pilz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moisy rent richting de bal. Moisy geeft een lange en hoge pass. Adam bereikt de bal nog maar net als eerste. Adam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Professeurs Invincibles - Yoloman FC 3:1

69e minuut.
Moisy is nu in balbezit. Osch bereikt de bal nog maar net als eerste. Osch probeert naar een medespeler te passen. Erbetta is nu in balbezit. Erbetta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. Kinnen trapt de bal weg van het doel. Pilz kopt de bal weg. Osch bereikt de bal nog maar net als eerste. Osch draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Goebel probeert naar een medespeler te passen. Hirtz rent richting de bal. Hirtz geeft een hoge lob. Adam is nu in balbezit. Adam draait met de bal, schiet en ... Wurth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Baur passt de bal met de wreef. Marson bereikt de bal nog maar net als eerste. Erbetta is nu in balbezit. Osch is nu in balbezit. Osch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Moisy passt de bal met de wreef. Erbetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Servais is nu in balbezit. Erbetta onderschept slim de pass. Erbetta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Osch bereikt de bal nog maar net als eerste. Moisy verovert de bal door een tackle van achteren. Moisy geeft een lange en hoge pass. Adam is nu in balbezit. Adam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Professeurs Invincibles 56%, Yoloman FC 44%.
Professeurs Invincibles - Yoloman FC 3:1