Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corsaires Bourgmestres Automatiques
CorsoLux Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
21 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 21.9
good Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


8e minuut.
Kellner is nu in balbezit. Kellner passt de bal in één keer door. Feinen is nu in balbezit. Klungelig pakt Duhoux de bal. Duhoux schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Jambon is nu in balbezit. Wirion rent richting de bal. Joachim verovert de bal door een tackle van achteren. Jambon onderschept slim de pass. Jambon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corsaires - Bourgmestres Automatiques 0:1

17e minuut.
Bousser is nu in balbezit. Streff bereikt de bal nog maar net als eerste. Streff speelt de bal door. Feinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Feinen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bernardy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Streff zal de hoekschop nemen. Engelmann rent richting de bal. Duhoux is nu in balbezit. Duhoux haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Bernardy probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kellner geeft de bal voor. Jurion kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bousser de bal onder controle te krijgen. Feinen onderschept slim de pass. Feinen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Corsaires - Bourgmestres Automatiques 1:1

28e minuut.
Streff met de inworp. Kellner rent richting de bal. Kellner passt de bal zonder na te denken. Feinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Feinen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Tosseng geeft een hoge lob. Bauler kopt de bal weg. Jambon rent richting de bal. Jambon schiet op doel. Tremont probeert de bal aan de voet te houden. Janvier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jambon rent richting de bal. Jambon haalt uit met een fantastische trap. Janvier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corsaires - Bourgmestres Automatiques 1:2

35e minuut.
Kerschen bereikt de bal nog maar net als eerste. Engelmann onderschept slim de pass. Engelmann geeft een lange en hoge pass. Feinen heeft problemen om de bal te vangen. Feinen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Kerschen met een snelle inworp. Daar is Kintiger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kellner rent richting de bal. Duhoux bereikt de bal nog maar net als eerste. Duhoux haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Streff kopt de bal weg. Feinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Feinen passt de bal zonder na te denken. Duhoux bereikt de bal nog maar net als eerste. Duhoux schiet op doel. Bernardy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Corsaires - Bourgmestres Automatiques 2:2

40e minuut.
Jambon speelt de bal door. Kerschen heeft problemen om de bal te vangen. Kerschen met een sublieme pass. Feinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Feinen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corsaires 38%, Bourgmestres Automatiques 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Corsaires - Bourgmestres Automatiques 2:2

56e minuut.
Feinen schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tosseng de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Streff geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Duhoux springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bernardy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Klungelig pakt Jambon de bal. Kellner is nu in balbezit. Kellner geeft een hoge lob. Duhoux bereikt de bal nog maar net als eerste. Duhoux haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corsaires - Bourgmestres Automatiques 3:2

58e minuut.
Bernardy trapt de bal weg van het doel. Streff met een sublieme pass. Daar is Duhoux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feinen rent richting de bal. Feinen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Engelmann speelt de bal door. Streff bereikt de bal nog maar net als eerste. Streff geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Feinen de bal onder controle te krijgen. Feinen draait met de bal, schiet en ... Paal!

81e minuut.
Kellner geeft de bal voor. Jurion is nu in balbezit. Jurion geeft een hoge lob. Duhoux probeert de bal aan de voet te houden. Duhoux draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corsaires - Bourgmestres Automatiques 4:2

86e minuut.
Kellner geeft een hoge lob. Daar is Feinen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feinen passt de bal zonder na te denken. Daar is Duhoux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duhoux schiet op doel. Bernardy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corsaires 34%, Bourgmestres Automatiques 66%.
Corsaires - Bourgmestres Automatiques 4:2