Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bourgmestres Automatiques Corsaires
Normal Tactiek CorsoLux
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 35.5
poor Schieten average
poor Passen adequate
weak Verdedigen weak


19e minuut.
Courtet bereikt de bal nog maar net als eerste. Jambon onderschept slim de pass. Gonderinger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jambon wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Jambon kan niet meer verder spelen. Elvinger komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Bousser rent richting de bal. Faber onderschept slim de pass. Faber met een sublieme pass. Knell rent richting de bal. Knell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bourgmestres Automatiques - Corsaires 0:1

26e minuut.
Bauler speelt de bal door. Klungelig pakt Courtet de bal. Courtet geeft de bal voor. Faber is nu in balbezit. Faber geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kerschen bereikt de bal nog maar net als eerste. Knell onderschept slim de pass. Knell met een sublieme pass. Faber is nu in balbezit. Faber draait met de bal, schiet en ... Bernardy bokst de bal weg.

40e minuut.
Bousser bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacoby bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacoby geeft de bal voor. Wirion rent richting de bal. Wirion schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bourgmestres Automatiques 57%, Corsaires 43%.
Bourgmestres Automatiques - Corsaires 0:1

50e minuut.
Kerschen bereikt de bal nog maar net als eerste. Courtet bereikt de bal nog maar net als eerste. Kintiger begaat een overtreding. Kintiger krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Konsbrück rent richting de bal. Konsbrück speelt de bal door. Knell is nu in balbezit. Knell draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

56e minuut.
Bauler raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Biever komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Biever speelt de bal door. Knell is nu in balbezit. Knell passt de bal in één keer door. Faber bereikt de bal nog maar net als eerste. Faber draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Faber is nu in balbezit. Faber met een sublieme pass. Knell bereikt de bal nog maar net als eerste. Knell schiet op doel. Bernardy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Bousser geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biever met de inworp. Courtet heeft problemen om de bal te vangen. Courtet geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Konsbrück de bal onder controle te krijgen. Knell rent richting de bal. Knell passt de bal met de wreef. Faber rent richting de bal. Faber schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Courtet bereikt de bal nog maar net als eerste. Courtet passt de bal met de wreef. Konsbrück is nu in balbezit. Konsbrück geeft de bal voor. Bernardy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bourgmestres Automatiques 64%, Corsaires 36%.
Bourgmestres Automatiques - Corsaires 0:1