Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chauffeurs Jaunes Métalurgistes Merveilleux
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
12 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Kellen passt de bal zonder na te denken. Abbas rent richting de bal. Decker rent richting de bal. Kellen rent richting de bal. Kellen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Dürrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürrer passt de bal met de wreef. Henkes is nu in balbezit. Kellen is nu in balbezit. Kellen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Liesch passt de bal zonder na te denken. Baud is nu in balbezit. Santer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Santer krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Henkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Henkes schiet op doel. Debarre kopt de bal weg. Kellen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kellen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Abbas met een sublieme pass. Decker rent richting de bal. Decker geeft de bal voor. Wengler is nu in balbezit. Wengler schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chauffeurs Jaunes 64%, Métalurgistes Merveilleux 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chauffeurs Jaunes - Métalurgistes Merveilleux 0:0

47e minuut.
Klungelig pakt Muraglia de bal. Hellenbrand is nu in balbezit. Kellen onderschept slim de pass. Kellen schiet op doel. Klungelig pakt Henkes de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Dürrer verovert de bal door een tackle van achteren. Dürrer passt de bal zonder na te denken. Debarre is nu in balbezit. Henkes onderschept slim de pass. Henkes draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kellen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kellen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Braun bereikt de bal nog maar net als eerste. Braun geeft een lange en hoge pass. Wengler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wengler haalt uit met een fantastische trap. Conzemius maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chauffeurs Jaunes - Métalurgistes Merveilleux 1:0

60e minuut.
Fayot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kellen onderschept slim de pass. Henkes rent richting de bal. Henkes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chauffeurs Jaunes - Métalurgistes Merveilleux 1:1

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Mischo de bal onder controle te krijgen. Henkes rent richting de bal. Decker begaat een overtreding. Decker krijgt een gele kaart. Henkes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Decker geeft een lange en hoge pass. Dürrer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Hellenbrand geeft een hoge lob. Inworp. Muraglia met de inworp. Daar is Kellen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kellen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Delvaux-Stehres passt de bal in één keer door. Kellen is nu in balbezit. Kellen passt de bal in één keer door. Henkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Henkes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Grimal bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimal passt de bal zonder na te denken. Hellenbrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Muraglia is nu in balbezit. Muraglia geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Decker is nu in balbezit. Liesch bereikt de bal nog maar net als eerste. Liesch passt de bal met de wreef. Wengler rent richting de bal. Wengler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Dürrer is nu in balbezit. Decker rent richting de bal. Decker passt de bal met de wreef. Henkes is nu in balbezit. Henkes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chauffeurs Jaunes 60%, Métalurgistes Merveilleux 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chauffeurs Jaunes - Métalurgistes Merveilleux 1:1