Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corsaires Soldats Magiques
CorsoLux Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
25 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 19
excellent Schieten poor
good Passen poor
weak Verdedigen weak


8e minuut.
Brentano verovert de bal door een tackle van achteren. Brentano probeert naar een medespeler te passen. Feinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Decker rent richting de bal. Decker draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Bento geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brentano met een snelle inworp. Soisson is nu in balbezit. Soisson geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Storck verovert de bal door een tackle van achteren. Storck geeft de bal voor. Feinen kan de bal niet met de borst controleren. Feinen draait met de bal, schiet en ... Lesch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corsaires - Soldats Magiques 1:0

14e minuut.
Soisson rent richting de bal. Faber tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Soisson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Soisson met een snel genomen vrije trap. Feinen rent richting de bal. Feinen passt de bal zonder na te denken. Decker rent richting de bal. Decker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Faber rent richting de bal. Soisson verovert de bal door een tackle van achteren. Soisson geeft een lange en hoge pass. Feinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Feinen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corsaires - Soldats Magiques 2:0

27e minuut.
Brentano is nu in balbezit. Brentano geeft een lange en hoge pass. Feinen is nu in balbezit. Feinen haalt uit met een fantastische trap. Lesch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corsaires - Soldats Magiques 3:0

34e minuut.
Engelmann is nu in balbezit. Engelmann geeft de bal voor. Brentano bereikt de bal nog maar net als eerste. Brentano geeft een lange en hoge pass. Feinen krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Soisson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brentano bereikt de bal nog maar net als eerste. Brentano met een sublieme pass. Decker bereikt de bal nog maar net als eerste. Decker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corsaires - Soldats Magiques 4:0

36e minuut.
Klungelig pakt Faber de bal. Feinen onderschept slim de pass. Ralinger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ralinger krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Soisson onderschept slim de pass. Soisson met een sublieme pass. Klungelig pakt Feinen de bal. Decker is nu in balbezit. Decker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corsaires - Soldats Magiques 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corsaires 38%, Soldats Magiques 62%.
Corsaires - Soldats Magiques 5:0

53e minuut.
Tremont bereikt de bal nog maar net als eerste. Tremont geeft een lange en hoge pass. Canard kopt de bal weg. Feinen heeft problemen om de bal te vangen. Feinen schiet op doel. Lesch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corsaires - Soldats Magiques 6:0

58e minuut.
Brentano rent richting de bal. Brentano geeft de bal voor. Decker bereikt de bal nog maar net als eerste. Decker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corsaires - Soldats Magiques 7:0

61e minuut.
Ralinger passt de bal in één keer door. Storck geeft een lange en hoge pass. Decker kopt de bal weg. Feinen rent richting de bal. Feinen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corsaires - Soldats Magiques 8:0

65e minuut.
Faber rent richting de bal. de Blochausen verovert de bal door een tackle van achteren. de Blochausen geeft een hoge lob. Feinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Feinen haalt uit met een fantastische trap. Lesch bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Corsaires - Soldats Magiques 9:0

66e minuut.
Brentano bereikt de bal nog maar net als eerste. Brentano geeft een hoge lob. Engelmann kopt de bal weg. Feinen is nu in balbezit. Feinen draait met de bal, schiet en ... Lesch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Engelmann geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Feinen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corsaires - Soldats Magiques 10:0

73e minuut.
Brentano is nu in balbezit. Brentano passt de bal zonder na te denken. Feinen rent richting de bal. Decker heeft problemen om de bal te vangen. Decker haalt uit met een fantastische trap. Lesch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Klungelig pakt Kerschen de bal. Brentano speelt de bal door. Feinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Feinen haalt uit met een fantastische trap. Lesch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corsaires - Soldats Magiques 11:0

79e minuut.
Canard geeft een lange en hoge pass. Federspiel geeft een lange en hoge pass. Decker kopt de bal weg. Feinen rent richting de bal. Feinen draait met de bal, schiet en ... Lesch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Brentano onderschept slim de pass. Brentano geeft een lange en hoge pass. Decker bereikt de bal nog maar net als eerste. Decker schiet op doel. Lesch werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Bento kopt de bal weg. Brentano rent richting de bal. Brentano passt de bal met de wreef. Decker bereikt de bal nog maar net als eerste. Decker draait met de bal, schiet en ... Lesch bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Corsaires - Soldats Magiques 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corsaires 33%, Soldats Magiques 67%.
Corsaires - Soldats Magiques 12:0