Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soldats Magiques Love Ahri
Normal Tactiek 532
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 25.6
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen average


7e minuut.
Đokaj onderschept slim de pass. Đokaj probeert naar een medespeler te passen. Schréider is nu in balbezit. Faber onderschept slim de pass. Faber haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kratzenberg met de inworp. Ralinger rent richting de bal. Rep tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rep krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Kratzenberg met een sublieme pass. Bossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossi speelt de bal door. Rushfeldt is nu in balbezit. Rushfeldt haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Coimbra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rep bereikt de bal nog maar net als eerste. Rep draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Soldats Magiques - Love Ahri 0:1

31e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Coimbra niet meer kan verder spelen. Lesch komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Herman rent richting de bal. Canard verovert de bal door een tackle van achteren. Synnes rent richting de bal. Daar is Herman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herman speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Đokaj met de inworp. Daar is Faber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faber geeft de bal voor. Rushfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Rushfeldt geeft de bal voor. Lesch bokst de bal weg. Klungelig pakt Bento de bal. Rep rent richting de bal. Rep haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Soldats Magiques - Love Ahri 0:2

45e minuut.
Rep kan de bal niet met de borst controleren. Eiden is nu in balbezit. Rep verovert de bal door een tackle van achteren. Faber rent richting de bal. Faber haalt uit met een fantastische trap. Lesch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soldats Magiques 62%, Love Ahri 38%.
Soldats Magiques - Love Ahri 0:2

54e minuut.
Schréider kopt de bal weg. Poissonnier is nu in balbezit. Faber onderschept slim de pass. Rep rent richting de bal. Rep draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Rep is nu in balbezit. Eiden verovert de bal door een tackle van achteren. Faber verovert de bal door een tackle van achteren. Faber schiet op doel. Lesch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Soldats Magiques - Love Ahri 0:3

80e minuut.
Inworp. Herman met een snelle inworp. Rushfeldt rent richting de bal. Rushfeldt schiet op doel. Bento probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soldats Magiques 75%, Love Ahri 25%.
Soldats Magiques - Love Ahri 0:3