Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Love Ahri Policiens Acharnés
532 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Bossi probeert naar een medespeler te passen. Rep rent richting de bal. Rep passt de bal met de wreef. Thiel rent richting de bal. Thiel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Goedert is nu in balbezit. Goedert passt de bal in één keer door. Reding rent richting de bal. Reding schiet op doel. Schaaf krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Love Ahri - Policiens Acharnés 0:1

20e minuut.
Dahlem speelt de bal door. Granath bereikt de bal nog maar net als eerste. Granath passt de bal in één keer door. Rep bereikt de bal nog maar net als eerste. Rep draait met de bal, schiet en ... Kremer bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Love Ahri - Policiens Acharnés 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Love Ahri 50%, Policiens Acharnés 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Love Ahri - Policiens Acharnés 1:1

46e minuut.
Tissen komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Herman met een snelle inworp. Bossi rent richting de bal. Bossi probeert naar een medespeler te passen. Rep bereikt de bal nog maar net als eerste. Rep draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Love Ahri - Policiens Acharnés 2:1

72e minuut.
Reding bereikt de bal nog maar net als eerste. Reding met een sublieme pass. Schaaf is nu in balbezit. Schaaf draait met de bal, schiet en ... Tissen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Love Ahri - Policiens Acharnés 2:2

73e minuut.
Staël von Holstein probeert naar een medespeler te passen. Bossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaaf onderschept slim de pass. Reding bereikt de bal nog maar net als eerste. Reding haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Duhr bereikt de bal nog maar net als eerste. Duhr geeft een hoge lob. Inworp. Đokaj met een snelle inworp. Granath geeft de bal voor. Paal!

90e minuut.
Granath probeert naar een medespeler te passen. Đokaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Đokaj passt de bal in één keer door. Rep rent richting de bal. Rep haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Love Ahri 43%, Policiens Acharnés 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Love Ahri - Policiens Acharnés 2:2