Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bourgmestres Automatiques Professeurs Invincibles
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 20.9
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Hirtz geeft de bal voor. Guevel speelt de bal door. Tosseng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Adam rent richting de bal. Adam haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Pavan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Thiel is nu in balbezit. Wirion onderschept slim de pass. Wirion schiet op doel. Kinnen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bourgmestres Automatiques - Professeurs Invincibles 1:0

33e minuut.
Franc bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacoby tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Franc is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Franc met een snel genomen vrije trap. Inworp. Jacoby met de inworp. Jambon rent richting de bal. Jambon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bourgmestres Automatiques - Professeurs Invincibles 2:0

34e minuut.
Grethen speelt de bal door. Adam rent richting de bal. Kerschen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kerschen krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Wirion speelt de bal door. Jambon bereikt de bal nog maar net als eerste. Jambon draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Servais de bal onder controle te krijgen. Kinnen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bourgmestres Automatiques - Professeurs Invincibles 3:0

44e minuut.
Kintiger passt de bal zonder na te denken. Bauler is nu in balbezit. Bauler geeft de bal voor. Jacoby bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacoby draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bourgmestres Automatiques 36%, Professeurs Invincibles 64%.
Bourgmestres Automatiques - Professeurs Invincibles 3:0

49e minuut.
Thiel geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bauler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jambon is nu in balbezit. Jambon geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Thiel geeft een hoge lob. Tosseng heeft problemen om de bal te vangen. Adam rent richting de bal. Adam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bourgmestres Automatiques - Professeurs Invincibles 3:1

57e minuut.
Wirion heeft problemen om de bal te vangen. Grethen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wirion maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Wirion moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Wirion schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

70e minuut.
Grethen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanson verovert de bal door een tackle van achteren. Grethen verovert de bal door een tackle van achteren. Adam rent richting de bal. Adam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bourgmestres Automatiques - Professeurs Invincibles 3:2

83e minuut.
Franc rent richting de bal. Franc speelt de bal door. Ozdemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Grethen onderschept slim de pass. Grethen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Guevel neemt de hoekschop. Tanson heeft problemen om de bal te vangen. Adam is nu in balbezit. Adam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bourgmestres Automatiques - Professeurs Invincibles 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bourgmestres Automatiques 64%, Professeurs Invincibles 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bourgmestres Automatiques - Professeurs Invincibles 3:3