Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corsaires Yoloman FC
CorsoLux Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
24 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 21.1
goed Schieten zwak
goed Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Janker met een snelle inworp. Moutrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Moutrier haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Plein de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Bauler verovert de bal door een tackle van achteren. Bauler geeft een lange en hoge pass. Decker bereikt de bal nog maar net als eerste. Knell bereikt de bal nog maar net als eerste. Knell haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Knell bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Knell is nu in balbezit. Knell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corsaires - Yoloman FC 1:0

10e minuut.
Konsbrück onderschept slim de pass. Konsbrück geeft de bal voor. Knell probeert de bal met de borst te controleren. Knell schiet op doel. Wurth maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corsaires - Yoloman FC 2:0

13e minuut.
Bauler is nu in balbezit. Bauler probeert naar een medespeler te passen. Duchene rent richting de bal. Erbetta onderschept slim de pass. Erbetta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Brentano rent richting de bal. Brentano speelt de bal door. Knell bereikt de bal nog maar net als eerste. Knell draait met de bal, schiet en ... Wurth werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corsaires - Yoloman FC 3:0

29e minuut.
Kohn rent richting de bal. Decker verovert de bal door een tackle van achteren. Decker passt de bal met de wreef. Knell is nu in balbezit. Knell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
de Blochausen rent richting de bal. Met opzet legt Janker zijn tegenspeler op de grond. de Blochausen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. de Blochausen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Konsbrück kopt de bal weg. Decker bereikt de bal nog maar net als eerste. Decker draait met de bal, schiet en ... Wurth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brentano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bauler rent richting de bal. Brentano bereikt de bal nog maar net als eerste. Brentano geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corsaires 46%, Yoloman FC 54%.
Corsaires - Yoloman FC 3:0

46e minuut.
Kohn is nu in balbezit. Decker verovert de bal door een tackle van achteren. Decker passt de bal in één keer door. Knell rent richting de bal. Knell haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

47e minuut.
Laroche geeft een lange en hoge pass. Inworp. Konsbrück met een snelle inworp. Bauler is nu in balbezit. Bauler geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Bauler geeft de bal voor. Berchem kopt de bal weg. Mauro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Knell is nu in balbezit. Knell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Brentano met een sublieme pass. Decker rent richting de bal. Knell rent richting de bal. Knell haalt uit met een fantastische trap. Wurth werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Corsaires - Yoloman FC 4:0

53e minuut.
Kohn rent richting de bal. Brentano verovert de bal door een tackle van achteren. Brentano geeft de bal voor. Decker is nu in balbezit. Decker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kohn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauler verovert de bal door een tackle van achteren. Bauler passt de bal in één keer door. Knell bereikt de bal nog maar net als eerste. Knell haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Corsaires - Yoloman FC 5:0

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Blochausen met de inworp. Brentano met een sublieme pass. Decker bereikt de bal nog maar net als eerste. Decker draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Moutrier rent richting de bal. Brentano verovert de bal door een tackle van achteren. Brentano probeert naar een medespeler te passen. Decker bereikt de bal nog maar net als eerste. Decker haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Daar is Knell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kohn rent richting de bal. Decker tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Decker krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Frieden-Kinnen passt de bal in één keer door. Bauler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bauler met een sublieme pass. Knell bereikt de bal nog maar net als eerste. Knell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corsaires - Yoloman FC 6:0

70e minuut.
Plein met een sublieme pass. Knell bereikt de bal nog maar net als eerste. Knell probeert naar een medespeler te passen. Daar is Decker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Decker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corsaires - Yoloman FC 7:0

86e minuut.
Knell geeft de bal voor. Brentano bereikt de bal nog maar net als eerste. Brentano met een sublieme pass. Knell rent richting de bal. Knell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corsaires 24%, Yoloman FC 76%.
Corsaires - Yoloman FC 7:0