Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aviateurs Noirs Inviolability
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva probeert naar een medespeler te passen. Storck rent richting de bal. Lamirand verovert de bal door een tackle van achteren. Lamirand draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Soisson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Boizard rent richting de bal. Boizard geeft een lange en hoge pass. Daar is Koob, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Assini bereikt de bal nog maar net als eerste. Assini haalt uit met een fantastische trap. Maas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Leisen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Labate. Leisen raakt geblesseerd tijdens het duel. Karels zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fanelli met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Aviateurs Noirs - Inviolability 0:1

34e minuut.
Proietti rent richting de bal. Boizard onderschept slim de pass. Boizard geeft een hoge lob. Assini bereikt de bal nog maar net als eerste. Assini haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Feit kopt de bal weg. da Silva is nu in balbezit. Storck bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva is nu in balbezit. da Silva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aviateurs Noirs 49%, Inviolability 51%.
Aviateurs Noirs - Inviolability 0:1

69e minuut.
Karels is nu in balbezit. Metzler onderschept slim de pass. Metzler passt de bal met de wreef. Lamirand bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamirand draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
da Silva is nu in balbezit. Lamirand rent richting de bal. da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamirand bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamirand schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Boizard verovert de bal door een tackle van achteren. Boizard speelt de bal door. Assini is nu in balbezit. Assini schiet op doel. Fanelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Storck probeert de bal met de borst te controleren. da Silva rent richting de bal. da Silva passt de bal in één keer door. Lamirand is nu in balbezit. Lamirand schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aviateurs Noirs 44%, Inviolability 56%.
Aviateurs Noirs - Inviolability 0:1