Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aviateurs Noirs Policiens Mystérieux
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 14.9
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Decker rent richting de bal. Grettnich rent richting de bal. Labate verovert de bal door een tackle van achteren. Decker onderschept slim de pass. Decker draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Buschmann geeft een hoge lob. Koob heeft problemen om de bal te vangen. Decker is nu in balbezit. Decker haalt uit met een fantastische trap. Maas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Amiot controleert de bal met de borst. Amiot geeft de bal voor. Klungelig pakt Kroll de bal. Lamirand is nu in balbezit. Lamirand schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
da Silva rent richting de bal. da Silva passt de bal zonder na te denken. Lamirand rent richting de bal. Lamirand draait met de bal, schiet en ... Kroll probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Petry bereikt de bal nog maar net als eerste. Petry passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Decker de bal. Grettnich rent richting de bal. Grettnich draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Labate probeert naar een medespeler te passen. Henkes rent richting de bal. Decker rent richting de bal. Decker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aviateurs Noirs - Policiens Mystérieux 0:1

27e minuut.
da Silva passt de bal met de wreef. Staudt rent richting de bal. Metzler rent richting de bal. Staudt onderschept slim de pass. Staudt geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Lamirand bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerschen onderschept slim de pass. da Silva rent richting de bal. da Silva draait met de bal, schiet en ... Ducellier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aviateurs Noirs - Policiens Mystérieux 1:1

42e minuut.
Grettnich passt de bal met de wreef. Decker bereikt de bal nog maar net als eerste. Feit bereikt de bal nog maar net als eerste. Decker onderschept slim de pass. Decker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aviateurs Noirs 53%, Policiens Mystérieux 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aviateurs Noirs - Policiens Mystérieux 1:1

50e minuut.
Staudt rent richting de bal. Metzler geeft de bal voor. Lamirand met een sublieme pass. da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Aviateurs Noirs - Policiens Mystérieux 2:1

54e minuut.
Metzler rent richting de bal. Staudt is nu in balbezit. Staudt probeert naar een medespeler te passen. Decker bereikt de bal nog maar net als eerste. Decker schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Feit met een sublieme pass. Decker rent richting de bal. Proietti verovert de bal door een tackle van achteren. Grettnich rent richting de bal. Grettnich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Maas trapt de bal weg van het doel. Petry bereikt de bal nog maar net als eerste. Petry passt de bal in één keer door. da Silva is nu in balbezit. da Silva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Henkes passt de bal zonder na te denken. Labate met een sublieme pass. Lamirand is nu in balbezit. da Silva is nu in balbezit. da Silva haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Petry probeert naar een medespeler te passen. Grettnich is nu in balbezit. Metzler onderschept slim de pass. Decker verovert de bal door een tackle van achteren. Decker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aviateurs Noirs 51%, Policiens Mystérieux 49%.
Aviateurs Noirs - Policiens Mystérieux 2:1