Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chasseurs Bruns Savants Aveugles
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Kirsch rent richting de bal. Lippmann verovert de bal door een tackle van achteren. Lippmann geeft een lange en hoge pass. Mutschler heeft problemen om de bal te vangen. Mutschler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Hulin is nu in balbezit. Hulin geeft de bal voor. Lenners bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutschler verovert de bal door een tackle van achteren. Mutschler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Remakel geeft de bal voor. Perie heeft problemen om de bal te vangen. Kollwelter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Perie raakt geblesseerd tijdens het duel. Remakel komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Daar is Kollwelter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kollwelter geeft een hoge lob. Inworp. Kohl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perie geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Arendt met een sublieme pass. Wilmar controleert de bal met de borst. Remakel verovert de bal door een tackle van achteren. Mutschler rent richting de bal. Mutschler draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Lenners, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chasseurs Bruns 49%, Savants Aveugles 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chasseurs Bruns - Savants Aveugles 0:0

70e minuut.
Hulin passt de bal in één keer door. Perie bereikt de bal nog maar net als eerste. Perie speelt de bal door. Jaminet rent richting de bal. Jaminet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Lippmann is nu in balbezit. Kirsch begaat een overtreding. Lippmann raakt geblesseerd tijdens het duel. Lippmann zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mutschler is nu in balbezit. Kollwelter bereikt de bal nog maar net als eerste. Remakel onderschept slim de pass. Remakel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chasseurs Bruns 63%, Savants Aveugles 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chasseurs Bruns - Savants Aveugles 0:0