Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Députés Jeunes Peintres Fabuleux
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.7
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Jacquet schiet op doel. Moulin probeert de bal aan de voet te houden. Marcadier rent richting de bal. Marcadier haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ozdemir de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Députés Jeunes - Peintres Fabuleux 0:1

3e minuut.
Camara met een sublieme pass. Mercadier rent richting de bal. Mercadier speelt de bal door. Marcadier bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcadier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Felgen speelt de bal door. Jacquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacquet passt de bal zonder na te denken. Marcadier bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcadier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Karger rent richting de bal. Debarre rent richting de bal. Karger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karger krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Karger met de inworp. Kruchten met een sublieme pass. Moulin is nu in balbezit. Marcadier onderschept slim de pass. Marcadier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kruchten bereikt de bal nog maar net als eerste. Decker geeft een lange en hoge pass. Engelmann rent richting de bal. Debarre is nu in balbezit. Debarre haalt uit met een fantastische trap. Augereau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Debarre speelt de bal door. Camara met een sublieme pass. Jacquet rent richting de bal. Marcadier rent richting de bal. Marcadier schiet op doel. Almeida probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Mercadier met de inworp. Jacquet rent richting de bal. Jacquet haalt uit met een fantastische trap. Marcadier is nu in balbezit. Marcadier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Députés Jeunes - Peintres Fabuleux 0:2

35e minuut.
Cabaret met een sublieme pass. Ralinger rent richting de bal. Ralinger passt de bal met de wreef. Debarre heeft problemen om de bal te vangen. Debarre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Députés Jeunes 58%, Peintres Fabuleux 42%.
Députés Jeunes - Peintres Fabuleux 0:2

49e minuut.
Fautsch rent richting de bal. Fautsch geeft een lange en hoge pass. Schütz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cabaret is nu in balbezit. Cabaret haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Schmitt rent richting de bal. Karger rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schmitt. Karger wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Karger kan niet meer verder spelen. Kemp komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Schütz rent richting de bal. Schütz passt de bal in één keer door. Jacquet is nu in balbezit. Marcadier bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcadier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Députés Jeunes - Peintres Fabuleux 0:3

73e minuut.
Jacquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Moulin onderschept slim de pass. Marcadier is nu in balbezit. Marcadier haalt uit met een fantastische trap. Almeida werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Députés Jeunes - Peintres Fabuleux 0:4

76e minuut.
de Scherff is nu in balbezit. Camara onderschept slim de pass. Camara passt de bal in één keer door. Jacquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacquet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Jacquet bereikt de bal nog maar net als eerste. de Scherff is nu in balbezit. de Scherff passt de bal zonder na te denken. Daar is Cabaret, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabaret schiet op doel. Augereau bokst de bal weg.

88e minuut.
Decker passt de bal met de wreef. Engelmann rent richting de bal. Engelmann geeft een hoge lob. Marcadier rent richting de bal. Marcadier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Députés Jeunes 54%, Peintres Fabuleux 46%.
Députés Jeunes - Peintres Fabuleux 0:4